Virksomhedsansvar

Mennesker

Vi lægger vægt på diversitet i et godt, sikkert og inkluderende arbejdsmiljø, der er ført an af vores RISE-værdier: Respect, Integrity, Service og Excellence.

cr-people-basic-hero-972x1296

Overblik

Det er vores medarbejdere, der gør os til en global leder. Medarbejdernes trivsel præger alt, vi gør – fra diversitets-, ligheds- og inklusionstiltag til trivsel og sikkerhed på arbejdspladsen og involvering i fællesskabet. 

Diversitet, lighed og inklusion

Hos CBRE er diversitet, lighed og inklusion mere end kerneværdier. De er en konkurrencefordel. Ved at skabe et miljø, hvor hver enkelt er værdsat, anerkendt for deres bidrag og får en chance for at vokse, åbner vi vores forretning for nye perspektiver og muligheder.

En af de mest vellykkede måder hvorpå, vi fremmer diversitet og inklusion er gennem en kontinuerlig støtte til Employee Business Resource Groups (EBRGs) med mere end 12.000 medlemmer i USA og 16.000 medlemmer globalt.

Sikkerhed og trivsel på arbejdspladsen

Vi integrerer medarbejdertrivsel i alle forretningsbeslutninger, så vores medarbejdere oplever en betænksom kultur på arbejdspladen, og så de kommer sikkert hjem hver dag. Vi har globale standarder og politikker, former dygtige ledere, som sikrer en stærk kultur med ansvarlighed, kontinuerlige forbedringer og sikkerhed, og som deler det, vi har lært som en thought leader inden for medarbejderudvikling.

CBRE Cares

Takket være vores medarbejderes passion og kompetencer rundt om i verden, bringer CBRE Cares - virksomhedens fundraising- og frivilligorganisation - reel værdi til de samfund, vi opererer i.

Kontakt os