Virksomhedsansvar

Praksis

Hos CBRE sigter vi efter exceptionelle resultater – samtidig med at vi overholder de højeste standarder for ledelse, etik og overholdelse.

cr-practices-hero-972x1296

Overblik

Stram governance sikrer, at vi altid tjener vores kunder, aktionærer og medarbejdere med den højeste integritet.

Etik og compliance

Vi driver forretning på den rigtige måde hver dag ved at inkorporere vores RISE-værdier:

  • RESPECT: Vi handler med omtanke for forskellige holdninger og deler åbent information for at skabe tillid og fremme samarbejde.
  • INTEGRITY: Ingen person, aftale eller kunde er mere vigtig end vores forpligtelse overfor vores virksomhed og det, vi står for.
  • SERVICE: Vi møder udfordringer med entusiasme og flid, bygger langvarige relationer ved at føre de rigtige mennesker, kapital og muligheder sammen.
  • EXCELLENCE: Vi fokuserer ubønhørligt på at skabe de bedste resultater for vores kunder, medarbejdere og aktionærer.

Værdierne guider os i alt, vi gør. De er fundamentet for vores Standards of Business Conduct og vores program og tilgang til etik og compliance hos CBRE.

Indkøb

Leverandørdiversitet
CBRE har forpligtet sig til at bruge 1 milliard US-dollars hos forskellige forhandlere i 2021 og øge det til 3 milliarder US-dollars inden for fem år.
Læs mere

Supplier Code of Conduct
Dokumentet fastslår forventningerne til leverandørers forretningsførelse i samarbejdet med CBRE og vores klienter og dækker alt fra menneskerettigheder og arbejdsforhold til antikorruption og miljøpolitikker.
Læs mere

Erklæring om slaveri og menneskehandel
Vi har nultolerance overfor moderne slaveri og tager proaktive skridt for at minimere risikoen for krænkelser af menneskerettighederne i vores supply chain.
Læs mere