2. december, 2020

Information

 

Kunde

British American Tobacco (BAT)

Beliggenhed

3.200 m² i København S 

Opgaven


British American Tobacco Denmark (BAT) ønskede at flytte, fordi deres danske hovedkvarter ikke længere afspejlede organisationen, og fordi de ønskede at arbejde på en mere moderne og effektiv måde. Derudover var BAT på udkig efter at dele services som for eksempel kantine, reception og mødelokaler med andre lejere for at optimere det lejede areal. De ville også gerne implementere ”a new way of working” ud fra både aktivitetsbaserede arbejdsprincipper (Activity Based Working) og et delebords-koncept. 
 

Udfordringen


BAT ville gerne bo centralt i byen, og det skulle være nemt at komme til i bil og med offentlig transport. Bygningen skulle også have parkeringsmuligheder, dele-services af høj kvalitet og et højt niveau af fælles sikkerhedsforanstaltninger, så BAT kunne reducere omkostninger og tid på in-house FM-services. Markedet i København i Q4 2019 og Q1 2020 havde kun begrænsede muligheder i det ønskede område og med de ønskede faciliteter. 


Løsning & Resultat


CBRE sikrede en lejeaftale i en historisk bygning tæt på både centrum og havnefronten. En nøglefærdig aftale med delt reception, kantine, mødefaciliteter, fitness og sikkerhedsforanstaltninger som BAT ønskede. Ejendommen ligger i attraktive omgivelser og har nem tilgang for kunder og medarbejdere. Bygningen er en særligt attraktiv ejendom og en opgradering for BAT i forhold til kvalitet, grundplan og lokaler, og det giver mulighed for at implementere nye arbejdsformer. De 3.000 kvadratmeter vil fungere som en moderne arbejdsplads med mulighed for at samarbejde på tværs af funktioner, forbedre arbejdskulturen og med et specialdesignet arbejdsområde. CBRE sikrede fleksible lejevilkår, der giver plads til justeringer i organisationen i løbet af lejeperioden og besparelser baseret på de forhandlede vilkår samt en skræddersyet aftale.Du er velkommen til at kontakte CBRE A&T Occupier teamet, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan skabe værdi i jeres nuværende eller fremtidige aftale eller gennem forbedring af jeres arbejdskultur.

Lignende case studies

Hortus Regalis

Hortus Regalis

CBRE rådgav i forbindelse med salget af en meget differentieret portefølje af boligejendomme.
British American Tobacco (BAT)

British American Tobacco (BAT)

CBRE sikrede en lejeaftale i en historisk bygning tæt på både centrum og havnefronten. En nøglefærdig aftale i høj kvalitet, som matchede BAT’s krav
King Square

King Square

En sjælden mulighed for ejendomsudvikling i hjertet af København.
NKT

NKT

CBRE hjalp NKT med at forenkle og standardisere deres processer og procedurer på flere niveauer gennem teknologiske løsninger.
Amager Strandvej Foyer

Amager Strandvej Foyer

Etablering af nyt stort vindfang, som leder lejer og gæster ind til ejendommens bemandede reception.