31. oktober, 2019

CBRE formidler salget af 152 ejerlejligheder i Vestervang til lokal investorgruppe


11.800 m² bolig i Aarhus C er kommet på lokale hænder efter i en årrække at have være ejet af NREP.

Vestervang

152 ejerlejligheder i det attraktive Vestervang lige ud til Botanisk Have i Aarhus er blevet solgt til en lokal investorgruppe. Det er CBRE, der er førende rådgiver inden for erhvervsejendomme, som har formidlet salget og rådgivet sælgerne. Hidtil har ejerlejlighederne været ejet af det nordiske ejendomsinvesteringsselskab NREP.

Salget af porteføljen er ifølge CBRE en indikator på, at der fortsat er interesse for gode ejendomme og ejendomsporteføljer på trods af de senere års prisstigninger og den markante tilvækst af nyopførte ejendomme.


"Vi oplever, at der er rigelig likviditet hos investorerne, der fortsat anser ejendomsmarkedet som et attraktivt område at placere investeringsmidler. Det er salget af boligerne i Vestervang et godt eksempel på."
Morten Nøhr, afdelingschef hos CBRE Aarhus

For CBRE har det været afgørende at levere et gennemarbejdet materiale til køberne, der belyser alle aspekter, så det på den baggrund har været gennemsigtigt og smidigt for investorerne og deres bagland at forholde sig til købsmuligheden. 

"Indkøberne er naturligvis opmærksomme på de signaler, man opfanger i markedet. Det stiller krav til et seriøst, veldokumenteret salgsmateriale og et professionelt samarbejde, der gør det nemmere efterfølgende få et køb godkendt af baglandet,” siger Morten Nøhr fra CBRE Aarhus.

Vestervang, der er tegnet af Friis & Moltke, består af i alt 950 boliger og er opført mellem 1967 og 1986. Byggeriet ligger attraktivt med udsigt over enten byen eller Aarhus bugt. 

De lokale investorer er blevet rådgivet af Vidar Ejendomme. 

”Med sin fantastiske beliggenhed i store grønne områder i Aarhus C og ejendomme, der er tegnet af Friis & Moltke, er Vestervang et ikonisk byggeri, der altid vil være attraktivt for lejere og ejere,” siger Lars Horst Petersen, direktør i Vidar Ejendomme. 

Investorgruppen er desuden blevet rådgivet af DLA Piper og PwC
For yderligere oplysninger kontakt:
Morten Nøhr
Afdelingschef i CBRE Aarhus 
[email protected]
+45 2968 5403Om CBRE
CBRE er verdens største erhvervsejendomsrådgiver, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi f.eks. repræsenteret med mere end 500 kontorer, mens vi i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration af erhvervsejendomme. CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange.CBRE STYRKER NORDEN INDEN FOR CAPITAL MARKETS

CBRE STYRKER NORDEN INDEN FOR CAPITAL MARKETS

Et nyt tværnordisk team, der får tilført flere ressourcer, skal gøre det endnu mere attraktivt for CBRE’s internationale kunder at investere i Norden, lige som danske kunder vil få en endnu stærkere rådgivning om internationale investeringsmuligheder.
TAULOV DRY PORT INDGÅR SAMARBEJDE MED CBRE OG COLLIERS OM UDLEJNING AF 49.300 M² LAGER- OG LOGISTIKEJENDOMME I TAULOV

TAULOV DRY PORT INDGÅR SAMARBEJDE MED CBRE OG COLLIERS OM UDLEJNING AF 49.300 M² LAGER- OG LOGISTIKEJENDOMME I TAULOV

Taulov Dry Port opfører 49.300 m² lager- og logistikbyggeri, som med en samlet entreprisesum på 242 mio. kr. hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik.
CBRE PÅ FINANCIAL TIMES’ LISTE OVER DIVERSITY LEADERS I EUROPA

CBRE PÅ FINANCIAL TIMES’ LISTE OVER DIVERSITY LEADERS I EUROPA

CBRE har sikret sig en plads i Financial Times’ første Diversity Leaders rapport for deres aktiviteter i EMEA, og CBRE er den eneste fra erhvervsejendomsbranchen på listen