5. juni, 2019

CBRE GWS indgår ny Integrated Facility
Management-kontrakt med NKT


CBRE Global Workplace Solutions (GWS) har indgået en ny 5-årig partnerskabsaftale om at levere Integrated Facility Management-services til NKT, en global markedsleder af AC/DC kabelløsninger, der dækker alle større kabelsektorer fra onshore til offshore og fra lavspænding til højspænding, samt service og tilbehør. NKT har hovedsæde i Danmark.

$name

Efter at have arbejdet globalt sammen siden 2015 på tværs af ni lande, vil CBRE GWS levere en bred vifte af serviceydelser, der omfatter Real Estate Management, Project Management og Facilities Management. I alt leveres der 36 forskellige services på NKT’s kontorer, lagre og produktions sites, som er fordelt på 420.000 kvm. Alle centreret omkring en stærk teknologi-platform.

Liselotte Panduro, Managing Director, CBRE GWS Danmark/Norge siger:

“Vores langvarige relation til NKT, der nu går ind i en ny fase, er et bevis på det tætte partnerskab, vi har bygget op over de seneste år gennem en stærk eksekvering af CBRE Global Workplace Solutions’ full-service value propositions til vores kunder. En value proposition, der tilbyder end-to-end ejendoms- og Facilities Management-løsninger på den globale platform og services, der er drevet af innovation og investeringer i tekniske kompetencer og teknologi. Jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med NKT”.

Om CBRE GWS
CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management og strategisk ejendomsrådgivning. Vi hjælper både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen og fokusere på kerneforretningen.

Vi tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle arbejdspladsen eller ejendommen og opnå besparelser for vores kunder ved at strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper. Læs mere her: cbre.dk/gwsCBRE STYRKER NORDEN INDEN FOR CAPITAL MARKETS

CBRE STYRKER NORDEN INDEN FOR CAPITAL MARKETS

Et nyt tværnordisk team, der får tilført flere ressourcer, skal gøre det endnu mere attraktivt for CBRE’s internationale kunder at investere i Norden, lige som danske kunder vil få en endnu stærkere rådgivning om internationale investeringsmuligheder.
TAULOV DRY PORT INDGÅR SAMARBEJDE MED CBRE OG COLLIERS OM UDLEJNING AF 49.300 M² LAGER- OG LOGISTIKEJENDOMME I TAULOV

TAULOV DRY PORT INDGÅR SAMARBEJDE MED CBRE OG COLLIERS OM UDLEJNING AF 49.300 M² LAGER- OG LOGISTIKEJENDOMME I TAULOV

Taulov Dry Port opfører 49.300 m² lager- og logistikbyggeri, som med en samlet entreprisesum på 242 mio. kr. hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik.
CBRE PÅ FINANCIAL TIMES’ LISTE OVER DIVERSITY LEADERS I EUROPA

CBRE PÅ FINANCIAL TIMES’ LISTE OVER DIVERSITY LEADERS I EUROPA

CBRE har sikret sig en plads i Financial Times’ første Diversity Leaders rapport for deres aktiviteter i EMEA, og CBRE er den eneste fra erhvervsejendomsbranchen på listen