16. januar, 2020

Den 16. januar 2020 – Erhvervsejendomsrådgiveren CBRE udvider og styrker sit udbud af investeringsrådgivning for danske og internationale kunder på ejendomsmarkedet i hele Norden. Et nyoprettet tværnordisk team kommer til at tilbyde CBRE’s danske og internationale kunder en fuldt integreret vifte af ydelser inden for handel, investeringsrådgivning, ejendomsfinansiering og analyse;


"Vi er i forvejen den eneste af de store rådgivere, der er til stede i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi har længe samarbejdet mellem landene, og nu styrker vi indsatsen med et fælles nordisk team og flere ressourcer i de enkelte lande for at møde vores kunders behov og for at erobre yderligere markedsandele i Norden."
Mikael Glud, Head of Capital Markets i CBRE Danmark

Der er på nuværende tidspunkt omkring 20 medarbejdere i CBRE’s danske Capital Markets-afdeling, og det antal forventes kun at vokse med den nye overbygning.

Udenlandske investorer kigger mod Norden
Tidspunktet er det rette til at supplere de enkelte nordiske landes Capital Markets-afdeling med et fællesnordisk team og samtidig tilføre yderligere ressourcer, mener Mikael Glud. Det skyldes i høj grad de mange internationale investorer, som er begyndt at kigge i retning af Danmark og de andre nordiske lande. 

”Det giver god mening nu, både i forhold til det stigende antal internationale investorer, som nu i højere grad får én indgang til det nordiske marked, og forhold til de af vores danske kunder, der kigger ud over Danmarks grænser. Vores stærke nordiske team gør det muligt, at vi kan specialisere os endnu mere i specifikke udenlandske markeder og styrke vores internationale rådgivning,” siger Mikael Glud, der er Head of Capital Markets i CBRE i Danmark.

CBRE, der har været aktiv på det nordiske markedet siden 1999, har allerede i dag en førende position på det nordiske ejendomsmarked og sigter nu mod at udbygge positionen i et voksende nordisk marked, lyder det fra Sami Kiehelä, der er udpeget til den nyoprettede stilling Head of Capital Markets, Nordics."Vi har foretaget væsentlige investeringer for at styrke vores kompetencer med blandt andet en række nye rekrutteringer til vores team i de nordiske lande. Det vil gøre os i stand til at opfylde alle vores kunders behov og øge vores markedsandel i denne voksende sektor."
Sami Kiehelä, Head of Capital Markets, Nordics

I de nordiske lande forventes væksten at ske hurtigere end i de andre europæiske lande, og alle de nordiske lande er blandt Forbes' 15 bedste lande at gøre forretninger i.

“Det nordiske ejendomsmarked er et af de stærkeste og mest gunstige markeder i verden, og med det nye initiativ vil vi bedre kunne servicere nuværende og fremtidige kunder. Vi kombinerer den lokale tilstedeværelse med ekspertisen fra vores internationale netværk og kan derved komme med masser af indsigt i investeringer, ejendomsfinansiering og analyse,” siger Sami Kiehelä.

Også CBRE’s analyseafdeling får et tværnordisk team med Amanda Welander, der hidtil har været Head of Research hos CBRE i Sverige, i spidsen. Hun skal lede et team af eksperter i data og markedsanalyse, som kan give nye perspektiver på udviklingen i de største nordiske byerFor mere information, kontakt:
Michael Glud
Head of Capital Markets, CBRE A/S
Om CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), et Fortune 500- og S&P 500-selskab med hovedsæde i Los Angeles, er verdens største erhvervsejendomsrådgivnings- og investeringsselskab (baseret på omsætningen i 2018). Selskabet har mere end 90.000 ansatte (ekskl. datterselskaber) og er på verdensplan repræsenteret med mere en 480 kontorer (ekskl. datterselskaber) på verdensplan. CBRE yder professionel rådgivning inden for en bred vifte af integrerede erhvervsejendomsydelser, herunder salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. CBRE Danmark A/S tæller ca. 100 medarbejdere, fordelt på kontorer i henholdsvis København og Aarhus. Modtag de nyeste Insights direkte i din indbakke

Vi sender dig en månedlig e-mail med vores nyeste indlæg inden for de kategorier du ønsker.
Tilmeld

Lignende artikler

Ny rapport: Logistikejendomme i voldsom vækst – og festen fortsætter i 2022

Ny rapport: Logistikejendomme i voldsom vækst – og festen fortsætter i 2022

Lige nu oplever vi den laveste difference mellem afkast på kontor-og logistikejendomme i Danmark i 15 år. Det skyldes en voldsom vækst i interessen for logistikområdet blandt investorer.
OVERSVØMMELSER ER EN AF DE STØRSTE RISICI I NORDEN

OVERSVØMMELSER ER EN AF DE STØRSTE RISICI I NORDEN

Den måde, som byer håndterer de udfordringer, som klimaforandringerne forårsager, vil afspejles i belægningsgrad og leje, drift af ejendomme og investorernes indstilling. Og det vil også ses i ejendomsværdier og investeringsperformance.
CBRE’S AFTALE OM OPKØB AF INTEGO A/S ER GODKENDT

CBRE’S AFTALE OM OPKØB AF INTEGO A/S ER GODKENDT

Opkøbet af Intego A/S er endeligt godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og træder i kraft pr. dags dato.