30. august, 2019

Niels Cederholm takker af i CBRE


Efter mere end 15 års ansættelse har administrerende direktør Niels Cederholm valgt at stoppe i CBRE Danmark. COO Per Weinreich overtager jobbet som fungerende administrerende direktør.

Niels Cederholm har besluttet at stoppe i CBRE for at søge nye udfordringer. I første omgang overtager Per Weinreich posten som administrerende direktør. Per Weinreich har været i CBRE siden 2008, de seneste fire år som Chief Operating Officer."CBRE betyder rigtig meget for mig, og det har været helt afgørende for mig at forlade virksomheden på et tidspunkt, hvor CBRE er i rigtig god gænge. Vi har bygget et stærkt fundament for virksomhedens fremtidige vækst, og jeg er ganske overbevist om, at Per Weinreich og den øvrige ledelse vil fortsætte den positive udvikling i Danmark."
Niels Cederholm

For Niels Cederholm er tidspunktet også det rette rent personligt, efter at have været ansat i CBRE i mange år, herunder de seneste ni år som administrerende direktør.

”Jeg har været i CBRE siden 2004, og det har været en fantastisk rejse at være en del af. Selv om jeg har været i ejendomsbranchen i efterhånden mange år, er jeg trods alt kun 46 år og føler, at det er tid til at søge nye udfordringer. Hvad det næste kapitel kommer til at indeholde, ved jeg endnu ikke,” siger Niels Cederholm.

COO Per Weinreich er glad for at kunne varetage jobbet som fungerende administrerende direktør og bistå med at sikre kontinuiteten i virksomhedens drift sammen med den øvrige ledelse.

”Jeg har arbejdet meget tæt sammen med Niels Cederholm i mange år, og hans afsked er selvsagt et betydeligt tab. Jeg er blevet opfordret til at varetage rollen som fungerende administrerende direktør, og jeg vil sammen med vores stærke organisation gøre alt for at sikre, at overgangen får mindst mulig betydning for kunder, partnere og medarbejdere,” siger Per Weinreich fra CBRE.For yderligere oplysninger kontakt:
Per Alexandar Weinreich
Interim Managing Director and COO
[email protected]
+45 3162 5015Om CBRE 
CBRE er verdens største erhvervsejendomsrådgiver, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi f.eks. repræsenteret med mere end 500 kontorer, mens vi i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange.


CBRE STYRKER NORDEN INDEN FOR CAPITAL MARKETS

CBRE STYRKER NORDEN INDEN FOR CAPITAL MARKETS

Et nyt tværnordisk team, der får tilført flere ressourcer, skal gøre det endnu mere attraktivt for CBRE’s internationale kunder at investere i Norden, lige som danske kunder vil få en endnu stærkere rådgivning om internationale investeringsmuligheder.
TAULOV DRY PORT INDGÅR SAMARBEJDE MED CBRE OG COLLIERS OM UDLEJNING AF 49.300 M² LAGER- OG LOGISTIKEJENDOMME I TAULOV

TAULOV DRY PORT INDGÅR SAMARBEJDE MED CBRE OG COLLIERS OM UDLEJNING AF 49.300 M² LAGER- OG LOGISTIKEJENDOMME I TAULOV

Taulov Dry Port opfører 49.300 m² lager- og logistikbyggeri, som med en samlet entreprisesum på 242 mio. kr. hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik.
CBRE PÅ FINANCIAL TIMES’ LISTE OVER DIVERSITY LEADERS I EUROPA

CBRE PÅ FINANCIAL TIMES’ LISTE OVER DIVERSITY LEADERS I EUROPA

CBRE har sikret sig en plads i Financial Times’ første Diversity Leaders rapport for deres aktiviteter i EMEA, og CBRE er den eneste fra erhvervsejendomsbranchen på listen