22. november, 2019

CBRE på Financial Times’ liste over Diversity Leaders i Europa


London
22. november 2019

CBRE har sikret sig en plads i Financial Times’ første Diversity Leaders rapport for deres aktiviteter i EMEA, og CBRE er den eneste erhvervsejendomsrådgiver på listen. Rapporten anerkender de europæiske virksomheder og institutioner, som anses for at være de mest inkluderende i Europa.

De udvalgte Diversity Leaders 2020 er fundet gennem uafhængige undersøgelser af mere end 80.000 medarbejdere på tværs af sektorer og EMEA-lande og via HR- og rekrutteringseksperters holdninger. Deltagerne i undersøgelsen blev spurgt om deres holdning til, hvor meget deres arbejdsgiver støtter diversitet, samt emner omkring alder, køn, etnicitet, handicap and seksuel orientering. I alt blev 10.000 private og offentlige virksomheder undersøgt.

Sidste år var CBRE den første ejendomsrådgivervirksomhed, der modtog National Equality Standard (NES) for deres engelske forretningsenhed, og de fik en samlet 22.-plads i England. 

Paul Hawtin, Head of People, Advisory Services, APAC/EMEA hos CBRE og Lisa White, Vice President, People, GWS-EMEA hos CBRE, sagde: “At blive anerkendt som Diversity Leader af Financial Times er en stor bedrift, og det viser vores stærke engagement i at blive en sand leder på markedet i forhold til diversitet og inklusion. Det er et bevis på, hvor langt vi allerede har udviklet vores virksomhed, og vores fortsatte arbejde i at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, som tiltrækker, udvikler og hylder den enkeltes succes”.Om CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), et Fortune 500 og S&P 500 selskab med hovedsæde i Los Angeles, er verdens største erhvervsejendomsrådgiver (baseret på omsætningen i 2018). Virksomheden har mere end 90.000 ansatte (ekskl. Affiliates) og er på verdensplan repræsenteret med mere en 480 kontorer (ekskl. Affiliates). CBRE yder professionel rådgivning inden for en bred vifte af integrerede erhvervsejendomsydelser, herunder salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. CBRE Danmark A/S tæller ca. 100 medarbejdere, fordelt på kontorer i henholdsvis København og Aarhus. Besøg også vores globale hjemmeside: www.cbre.com.


Modtag de nyeste Insights direkte i din indbakke

Vi sender dig en månedlig e-mail med vores nyeste indlæg inden for de kategorier du ønsker.
Tilmeld

Lignende artikler

Ny rapport: Logistikejendomme i voldsom vækst – og festen fortsætter i 2022

Ny rapport: Logistikejendomme i voldsom vækst – og festen fortsætter i 2022

Lige nu oplever vi den laveste difference mellem afkast på kontor-og logistikejendomme i Danmark i 15 år. Det skyldes en voldsom vækst i interessen for logistikområdet blandt investorer.
OVERSVØMMELSER ER EN AF DE STØRSTE RISICI I NORDEN

OVERSVØMMELSER ER EN AF DE STØRSTE RISICI I NORDEN

Den måde, som byer håndterer de udfordringer, som klimaforandringerne forårsager, vil afspejles i belægningsgrad og leje, drift af ejendomme og investorernes indstilling. Og det vil også ses i ejendomsværdier og investeringsperformance.
DANMARK HAR KLARET STORMEN

DANMARK HAR KLARET STORMEN

De traditionelle mål for markedsaktivitet blev svækket i 2020 i Europa, men nogle markeder forblev overraskende modstandsdygtige, og Danmark var et af dem.