27. april, 2021

CBRE meddeler i dag, at man har underskrevet en aftale med ejerne af Intego A/S med henblik på opkøb af deres virksomhed.


Med opkøbet af Intego A/S styrker CBRE sin position på markedet inden for Integreret Facility Management med fokus på at levere bæredygtige, tekniske ydelser til danske virksomheder. Intego A/S’ landsdækkende netværk af teknikere vil gøre det muligt for CBRE at nå endnu bredere ud til kunderne i ambitionen om at tilbyde helhedsorienterede, konkurrencedygtige og fremtidssikrede tekniske løsninger. Det er intentionen at videreføre det bedste fra begge virksomheder og skabe synergier til gavn for både medarbejdere og kunder.


"Vi har samarbejdet med Intego A/S i mange år og kender deres kompetencer og høje tekniske niveau inden for de ydelser, de leverer. Jeg er derfor meget glad for, at denne palet nu bliver en del af det, vi hos CBRE kan tilbyde vores kunder. Hos CBRE er medarbejderne det vigtigste aktiv og vi investerer betydelige summer i efteruddannelser og kurser til dem. Dette vil også gælde Integos medarbejdere og jeg ser frem til at byde dem velkommen hos CBRE."
Michael Rusborg, administrerende direktør, CBRE GWS Danmark

Intego A/S er velkendt i markedet for at levere tekniske løsninger og serviceydelser til professionelle kunder i hele Danmark. Virksomheden har 850 medarbejdere fordelt på 16 kontorer med hovedsæde i Aalborg. Virksomhedens dygtige og kompetente medarbejdere leverer værdiskabende tekniske el-løsninger og services baseret på rådgivning og langvarige partnerskaber inden for industri, infrastruktur og erhverv.


"Dette bliver et spændende nyt kapitel for Intego A/S og vores medarbejdere. Vi har en lang og stolt tradition inden for vores fagområde, og jeg er sikker på, at vi i CBRE har fundet den helt rette ejer til at videreføre denne tradition på bedste vis  med respekt for det gode arbejde der ligger til grund herfor."
Jens Frost Mikkelsen, administrerende direktør, Intego A/S

Intego blev stiftet i 2007 med en målsætning om at skabe en landsdækkende servicevirksomhed baseret på lange og tætte samarbejdsrelationer med kunderne, kompetente og engagerede medarbejdere og fokus på værdiskabelsen hos kunderne. Med udgangspunkt i dette, er Intego A/S blevet en af Danmarks foretrukne tekniske servicepartnere med flere end 850 medarbejdere med kompetencer inden for el-teknik, mekanik og automation. Kompetencebredden dækker således alle de tekniske fag og har siden stiftelsen gennemgået en målrettet udvikling. 

CBRE er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management og strategisk ejendomsrådgivning.  Omdrejningspunktet er at hjælpe lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen for at kunne holde fokus på kerneforretningen. CBRE tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle arbejdspladsen eller ejendommen og opnå besparelser på vegne af  kunderne ved at strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper. Der er et helt særligt fokus på energioptimering af ejendomme og på at bidrage til FNs verdensmål både på egne og på kundernes vegne. CBRE dækker alle aspekter af virksomheders ejendomsbehov lige fra køb og salg til udlejning, service, vedligehold og administration af store og komplekse bygninger eller netop optimering af energiforbrug og grønne løsninger.

Handlen er underlagt konkurrencegodkendelse hos de danske myndigheder, og efter godkendelsen vil Intego A/S’ ca. 850 ansatte kunne forenes med de ca. 300 personer, CBRE GWS beskæftiger i Danmark


For yderligere information, kontakt venligst:

Michael Rusborg  
Administrerende Direktør, Denmark 
CBRE | Global Workplace Solutions
Tlf.: +45 2167 6450
[email protected] 

Jens Frost Mikkelsen
Administrerende Direktør, Danmark
Intego A/S
Tlf.: +45 9936 4000
[email protected]Om CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), en ’Fortune 500’ og ’S&P 500’-virksomhed med hovedsæde i Los Angeles, er verdens største kommercielle ejendoms- og investeringsselskab (baseret på tal fra 2020). Selskabet har mere end 100.000 medarbejdere (datterselskaber undtaget) og servicerer ejendomsbesiddere, investorer og lejere i mere end 500 kontorer (datterselskaber undtaget) i hele verden. 

Om CBRE GWS
CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management  og strategisk ejendomsrådgivning. Vi hjælper både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen og fokusere på kerneforretningen. Vi tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle arbejdspladsen eller ejendommen og opnå besparelser for vores kunder ved at strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper. Læs mere her: www.cbre.dk/gws 

Om Intego A/S
Intego A/S er en landsdækkende teknisk servicepartner, der leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv. Vores mangeårige erfaring og massive branchekendskab er  garanti for  en løsning, der imødekommer kundernes  behov og ønsker. Intego A/S beskæftiger flere end 850 dygtige medarbejdere og har hovedsæde i Aalborg samt afdelinger i Aarhus, Viborg, Randers, Hedensted, Horsens, Herning, Kibæk, Holstebro, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Odense, Nakskov og København. Vi er dermed en landsdækkende leverandør med en lokal forankring. Vi tilbyder løsninger inden for el-teknik, mekanik og automation hele døgnet, året rundt. Vores branchekendskab er indgående – vi kender anlæggene og udfordringerne i de brancher, vi servicerer. Herudover er vi blandt de stærkeste leverandører inden for Telecom, WiFi og DAS-anlæg, infrastruktur til el-biler, fiber infrastruktur, service på kræftværker, , opbygning af kædebutikker og udskiftning af energimålere.

Lignende artikler

Ny rapport: Logistikejendomme i voldsom vækst – og festen fortsætter i 2022

Ny rapport: Logistikejendomme i voldsom vækst – og festen fortsætter i 2022

Lige nu oplever vi den laveste difference mellem afkast på kontor-og logistikejendomme i Danmark i 15 år. Det skyldes en voldsom vækst i interessen for logistikområdet blandt investorer.
OVERSVØMMELSER ER EN AF DE STØRSTE RISICI I NORDEN

OVERSVØMMELSER ER EN AF DE STØRSTE RISICI I NORDEN

Den måde, som byer håndterer de udfordringer, som klimaforandringerne forårsager, vil afspejles i belægningsgrad og leje, drift af ejendomme og investorernes indstilling. Og det vil også ses i ejendomsværdier og investeringsperformance.
DANMARK HAR KLARET STORMEN

DANMARK HAR KLARET STORMEN

De traditionelle mål for markedsaktivitet blev svækket i 2020 i Europa, men nogle markeder forblev overraskende modstandsdygtige, og Danmark var et af dem.