Ikrafttrædelsesdato: 10. januar 2006
Revideret: 17. maj 2018

Global fortroligheds- og cookiepolitik for vores websted


Du bedes læse følgende nøje.


CBRE Group, Inc. anerkender sammen med dets datterselskaber (i det følgende samlet benævnt “CBRE”, “vi”, “os” eller “vores”), vigtigheden af at beskytte din fortrolighed. Vores globale fortroligheds- og cookiepolitik for vores websted er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personoplysninger og dine valg, når du skal tage velinformerede beslutninger i forbindelse med brug af vores globale offentlige websteder (i det følgende samlet benævnt “websted”). Vi beskriver også, hvordan du kan kontakte os om vores fortrolighedspraksis.

A. Global fortroligheds- og cookiepolitik for vores websted
1. Din accept ved brug
2. Hvilken type oplysninger indsamler vi?
3. Sådan bruger vi dine oplysninger
4. Oplysninger, som vi får om dig af tredjeparter
5. Hvilke personoplysninger deler vi?
6. International dataoverførsel
7. Sikkerhed
8. Dine rettigheder

B. Cookiepolitik
1. Vores brug af cookies
2. Sporing af ydeevne 
3. Undgå og deaktivér cookies

C. Kontakt os


A. GLOBAL FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VORES WEBSTED 

1. Din accept ved brug

Denne globale fortrolighedspolitik for vores websted beskriver, hvordan CBRE indsamler, bruger og offentliggør visse personoplysninger, som vi har opnået via dette websted. Vær opmærksom på, at din brug af dette websted angiver din forståelse og accept af betingelserne i denne globale fortrolighedspolitik for vores websted. Denne globale fortrolighedspolitik for vores websted er indarbejdet i og er en del af vores Vilkår og betingelser, som generelt styrer din brug af webstedet.

Denne globale fortrolighedspolitik for vores websted vurderes løbende i forhold til ny teknologi, forretningspraksis og vores kunders behov. Da vi opdaterer og diversificerer vores produkter og tjenester, kan denne globale fortrolighedspolitik for vores websted udvikle sig. Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn og til enhver tid, at ændre, modificere, tilføje eller fjerne dele fra denne globale fortrolighedspolitik for vores websted. Besøgende opfordres til at gennemgå denne globale fortrolighedspolitik for vores websted fra tid til anden for opdateringer. Vi vil forsøge at poste eventuelle ændringer til denne globale fortrolighedspolitik for vores websted, før de træder i kraft. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne globale fortrolighedspolitik for vores websted, vil vi underrette dig her, via e-mail eller ved en meddelelse på vores websteds hjemmeside.

Din fortsatte brug af vores websted efter at vi har postet ændringer til disse vilkår betyder, at du accepterer disse ændringer.

2. Hvilken type oplysninger indsamler vi?
Vi har flere områder på dette websted (herunder links til andre CBRE-websteder), hvor du kan indsende personoplysninger og andre oplysninger til os. De typer personoplysninger, vi måtte få, eller som du kan vælge at give os, omfatter:

  • Kontaktoplysninger (såsom navn, post- eller e-mailadresse og telefonnummer)
  • Dine faglige oplysninger (såsom stillingsbetegnelse, afdeling og organisationens navn)
  • Kontooplysninger
  • Abonnementsoplysninger
  • Brugernavn og adgangskode
  • Oplysninger om betalingskonto
  • Indhold, du giver (såsom job- og uddannelseshistorie, kommentarer, svar på spørgsmål)
  • Unik identifikation for mobilenhed
  • Oplysninger til geolokalisering
  • Oplysninger om din brug af vores websteder. For yderligere information henvises til vores Cookiepolitik.

3. Sådan bruger vi dine oplysninger


Kommunikation med dig – tilbud og tjenester, som du udtrykt interesse for:
Når du besøger eller udfører forretninger på dette websted, kan det være påkrævet, at du registrerer dig hos os eller blive bedt om at give os personoplysninger og kontooplysninger. Når du giver os disse oplysninger, kan vi bruge sådanne oplysninger til at kontakte dig om de tilbud eller tjenester, du har udtrykt interesse for. CBRE har en legitim forretningsinteresse i at bruge de personoplysninger, vi indsamler fra dig, hvis du søger om ansættelse eller indgår et kontraktmæssigt forretningsforhold med CBRE. I de tilfælde, hvor vi har bedt om dit samtykke, og du fortæller os, at du ikke ønsker, at vi bruger disse oplysninger som grundlag for yderligere kontakt med dig (ved at tage adgang til vores afmeldelsesprocedure, som beskrevet nedenfor) respekterer vi dine ønsker.

Kommunikation med dig – nyhedsbreve og markedsføringsformål:
For at holde vores brugere informeret om vores seneste nyheder, produkter og tjenester, kan vi, med forbehold af gældende lovgivning, sende e-mails og markedsføringskommunikation til den e-mailadresse, du gav os, da du registrerede dig på vores websted eller anmodede om oplysninger fra os. Vær opmærksom på, at vi undertiden sender markedsføringskommunikation, der fremmer tredjeparts produkter og tjenester (f.eks. vores forretningspartneres) såvel som vores egne. Hvis du har valgt at tilmelde dig en af vores e-maillister, nyhedsbreve eller andre salgsfremmende tilbud, og senere beslutter dig for ikke længere at modtage sådanne nyhedsbreve eller salgsfremmende e-mails fra os, kan du afmelde abonnementet ved at følge instruktionerne i hver e-mail, vi sender dig (eller bruge afmeldelsesproceduren som beskrevet nedenfor).

Anden brug:
Vi kan også bruge de personoplysninger, vi får om dig, til følgende formål:
  • Oprettelse og styring af eventuelle konti, du måtte have hos os, og svar på dine henvendelser
  • Evaluering af din interesse i beskæftigelse og kontakt til dig vedrørende mulig beskæftigelse hos CBRE;
  • Drift, evaluering og forbedring af vores forretning (herunder udvikling af nye produkter og tjenester, styring af vores kommunikation, bestemmelse af effektiviteten og optimering af vores annoncering; analyse af vores produkter, tjenester, websteder, mobilapplikationer og andre digitale aktiver, muliggørelse af funktionaliteten af vores websteder og mobilapplikationer og andre digitale aktiver);
  • Anonymisering af personoplysninger og forberedelse og levering af aggregerede datarapporter, der viser anonymiserede oplysninger,
  • Håndhævelse af vores Betingelser og vilkår eller andre juridiske rettigheder;
  • Som det kan kræves af gældende love og forordninger eller efter anmodning ved en retsproces eller et statsligt organ, der har eller hævder jurisdiktion over CBRE.
Vi kan også bruge oplysningerne på andre måder, som vi specifikt meddeler på indsamlingstidspunktet.

4. Oplysninger, som vi får om dig af tredjeparter

Tredjepartslinks:
Når du bruger vores websted, kan du klikke på bestemte links eller kampagner, der gør det muligt for dig at købe produkter eller bruge tjenester fra vores partnere. Nogle af disse partnere kan dele visse oplysninger, du giver dem, med os. Ved at klikke på og igennem til et link eller en reklamekampagne på vores websted indvilger du i at lade os at modtage og bruge oplysninger (undtagen kreditkortoplysninger), som du måtte give til vores partnere, under de samme vilkår og betingelser, som hvis du gav dine oplysninger direkte til os. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for andre websteder eller deres respektive fortrolighedspolitik, eller hvordan de behandler oplysninger om deres brugere. Vi anbefaler på det kraftigste at gennemgå deres fortrolighedspolitikker for at finde ud af, hvordan de behandler dine personoplysninger.

Tredjepartsbrug:
Du kan også dele dine oplysninger separat med andre websteder eller enheder, såsom dem, der opretter professionelle markedsføringslister, for at modtage tilbud og reklamekampagner fra deres partnere. Disse websteder eller enheder kan indvilge i at dele dine oplysninger med os. Hvorvidt en tredjepart rent faktisk deler dine oplysninger med os, og i hvilket omfang de deler dine oplysninger med os, afhænger af deres aftale med os og deres respektive fortrolighedspolitikker. CBRE er ikke ansvarlig for og påtager sig intet ansvar, hvis en partner eller et andet websted eller en anden enhed indsamler, bruger eller deler eventuelle oplysninger om dig i strid med dets egen fortrolighedspolitik eller gældende lovgivning.

Markedsføringsdata:
Vi kan købe markedsføringsdata fra tredjeparter og tilføje disse til vores eksisterende brugerdatabase for bedre at målrette vores annoncering og for at give relevante tilbud, som vi mener, du kan være interesseret i. Vi kan også knytte disse markedsføringsdata til de personligt identificerbare oplysninger, du giver os.


5. Hvilke personoplysninger deler vi?

Leverandører:
Vi kan dele dine personoplysninger med virksomheder, der handler som vores autoriserede agenter, ved at levere vores tjenester (f.eks. kundesupport/supporttjenester) til dig, som alle indvilger i kun at bruge dine oplysninger til bestemte formål. Hver leverandør skal indvilge i at implementere og opretholde rimelige sikkerhedsprocedurer og rimelig sikkerhedspraksis, der passer til arten af dine oplysninger, for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tilintetgørelse, brug, ændring eller offentliggørelse. Idet vi opererer globalt, kan vi overføre dine oplysninger til lande eller jurisdiktioner, der ikke yder det samme databeskyttelsesniveau som i det land, hvor du bor. Hvis vi foretager en sådan overførsel, vil vi eller vores leverandører efter behov sørge for passende sikkerhedsforanstaltninger, der kræves i henhold til gældende lovgivning, for at sikre, at dine oplysninger beskyttes. Nærmere oplysninger om International dataoverførsel af dine personoplysninger er angivet nedenfor.

Juridisk tilknyttede enheder:
Hvis CBRE fusionerer med et andet firma, eller i tilfælde af overførsel af vores aktiver, websted eller drift, kan CBRE offentliggøre eller overføre dine personoplysninger i forbindelse med en sådan transaktion. I tilfælde af en sådan overførsel vil CBRE underrette dig via e-mail eller ved at poste en synlig meddelelse på vores websted i 30 dage efter en sådan ændring af CBRE’s ejerskab, som medfører en ændring af, hvordan dine personoplysninger styres. Vi kan også dele dine personoplysninger med CBRE’s datterselskaber med henblik på at levere eller tilbyde tjenester til dig.

Juridisk tvungen offentliggørelse:
Vi vil også offentliggøre dine personoplysninger, når det kræves ved lov, for eksempel som reaktion på en retskendelse eller en stævning eller anden juridisk forpligtelse som reaktion på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at opfylde statens sikkerhed eller retshåndhævelsesmyndigheders krav eller i særlige tilfælde, når vi har grund til at tro, at offentliggørelse af dine personoplysninger er nødvendig for at identificere, kontakte eller anlægge retssager mod en person, som kan skade eller forårsage indblanding i (det være sig tilsigtet eller utilsigtet) vores rettigheder eller ejendom.

Konkurs:
Du skal også være opmærksom på, at domstole, som f.eks. amerikanske domstole, under visse omstændigheder har beføjelse til at tillade, at dine personoplysninger deles eller overføres til tredjepart uden din tilladelse.

6. Internationale dataoverførsler

Samtykke til behandling i USA og andre steder ved registrering på dette websted CBRE er en global virksomhed.
Vi kan overføre de personoplysninger, vi indsamler om dig, til modtagere, og dine personoplysninger kan blive lagret og behandlet i andre lande end det land, hvor oplysningerne oprindeligt blev indsamlet, herunder USA og andre steder, der måske har mindre stringent databeskyttelseslovgivning end det land, hvor du oprindeligt gav oplysningerne. Ved at give os eventuelle personoplysninger, forstår du fuldt ud og giver dit utvetydige samtykke til overførsel og behandling af sådanne personoplysninger i USA og andre lande eller territorier.

Når vi overfører dine oplysninger til andre lande end det land, hvor oplysningerne oprindeligt blev indsamlet, beskytter vi dine oplysninger som beskrevet i denne fortroligheds- og cookiepolitik for vores websted, eller som de ellers offentliggøres over for dig på det tidspunkt, hvor oplysningerne indsamles (f.eks. via programspecifik fortrolighedsbeskyttelse) og vil overholde al gældende databeskyttelseslovgivning ved sådanne overførsler. CBRE’s amerikanske datterselskaber er særligt EU-USA og Schweiz-US Privacy Shield-certificerede (regler om beskyttelse af personoplysninger) , og CBRE har gennemført EU-standardkontraktbestemmelser med hensyn til personoplysninger, som indsamles inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og overføres til CBRE i USA og andre steder.

Hvis du fremsætter indsigelser mod, at dine personoplysninger overføres eller bruges på denne måde, skal du ikke registrere dig eller bruge webstedet.

Privacy Shield-certificering:
CBRE overholder EU-U.S. Privacy Shield-rammeaftalen og Schweiz – U.S. Privacy Shield-rammeaftalen, som fastlagt af det amerikanske handelsdepartement (U.S. Department of Commerce) vedrørende personoplysninger, som indsamles af CBRE’s datterselskaber eller forretningskunder, som befinder sig inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og/eller Schweiz og overføres til CBRE, Inc. og dets helejede datterselskaber i USA, som omfatter CBRE Global Investors LLC, CBRE GCS Inc. (Puerto Rico Employees), CBRE Clarion Securities, LLC, CBRE Security Services, Inc., CBRE Capital Markets of Texas, LP, CBRE HMF, Inc., CBRE Multifamily Capital, Inc., CBRE Capital Markets, Inc., Trammell Crow Company LLC og CBRE Technical Services, LLC i USA (“CBRE US”). Denne globale fortrolighedspolitik for vores websted supplerer de oplysninger om databeskyttelse, som kunder og kundekontakter kan have modtaget. CBRE har bekræftet over for det amerikanske handelsdepartement, at det overholder Privacy Shield-principperne med hensyn til meddelelse, valg, ansvarlighed for videre overførsel, sikkerhed, dataintegritet og begrænsning af formål, adgang, regres, håndhævelse og ansvar. Hvis der er nogen konflikt mellem vilkårene i denne globale fortrolighedspolitik for vores websted og Privacy Shield-principperne, gælder Privacy Shield-principperne. Hvis du ønsker at læse nærmere om Privacy Shield-ordningen og vores certificering, henvises til https://www.privacyshield.gov/. CBRE er underlagt den føderale handelskommissions håndhævelsesbeføjelser, som vedrører overholdelse af Privacy Shield-kravene.

Selvstændig regres i forbindelse med Privacy Shield-klager
CBRE forpligter sig til at løse klager over vores indsamling eller brug af dine personoplysninger i overensstemmelse med EU-USA’s og Schweiz-USA’s Privacy Shield-principper. EU-personer med henvendelser eller klager vedrørende vores Privacy Shield-politik skal først kontakte CBRE på: PrivacyAdministrator@cbre.com.

CBRE har endvidere forpligtet sig til at henvise uløste Privacy Shield-klager til JAMS, en alternativ konfliktløsningsleverandør i USA. Hvis du ikke modtager rettidig bekræftelse af din klage fra os, eller hvis vi ikke har adresseret din klage til din tilfredshed, bedes du kontakte eller besøge www.jamsadr.com for at få yderligere oplysninger eller for at indsende en klage. JAMS’ ydelser stilles gratis til rådighed. Du har under visse betingelser mulighed for at påberåbe dig bindende voldgift for klager vedrørende Privacy Shield-overholdelse, som løses af JAMS. For yderligere oplysninger om bindende voldgift henvises til: https://www.privacyshield.gov/article?id=ANNEX-I-introduction.

7. Sikkerhed

CBRE bestræber sig på at beskytte sikkerheden af dine personoplysninger og dine valg af tilsigtet brug heraf. Vi bruger Secure Socket Layer eller SSL-teknologi til at beskytte overførsel af følsomme personoplysninger såsom dit kreditkortnummer. Vi lagrer dine personoplysninger på en sikker server og bruger procedurer, der er designet til at beskytte de personoplysninger, vi indsamler, mod uautoriseret adgang, tilintetgørelse, brug, modificering eller offentliggørelse.

Selvom vi vil træffe (og kræve, at vores tredjepartsleverandører træffer) kommercielt rimelige sikkerhedsforanstaltninger vedrørende dine personoplysninger, der indsamles fra og lagres på webstedet, kan vi på grund af internettets åbne natur ikke garantere, at alle dine personoplysninger, som lagres på vores servere eller overføres til eller fra en server, vil være fri for uautoriseret adgang, og vi fralægger os ethvert ansvar for tyveri eller tab af, uautoriseret adgang til eller beskadigelse eller opfangelse af data eller kommunikation. Ved at bruge webstedet anerkender du, at du forstår og accepterer at påtage dig disse risici.

8. Dine rettigheder

Markedsføringskommunikation:
Når du registrerer dig på dette websted, kan vi bede dig om at vælge, om du ønsker at modtage e-mail og elektronisk kommunikation fra os, såsom tilbud, nyheder, rapporter og anden salgsfremmende kommunikation. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke eller afmelde dig fra at modtage sådanne meddelelser ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Vi forbedrer også dette websted med en indstillingsside til fortrolighed, så du kan kontrollere, hvilke meddelelser du ønsker at modtage fra os.

Du kan kontakte os: (a) ved at ringe til os på +1 877 227 3330; (b) ved at sende en fax til +1 212 6187085; (c) ved at følge afmeldelsesinstruktionerne i brødteksten af enhver markedsføringse-mail fra os; (d) ved at sende en e-mail til os på PrivacyAdministrator@cbre.com, og vedhæfte en kopi af den e-mail, du har modtaget, og skrive “Afmeld” i emnefeltet på din e-mail; eller (e) ved at sende et brev til CBRE, Inc., 321 North Clark Street, Suite 3400, Chicago, Illinois 60654, att.: Global databeskyttelsesansvarlig.

Hvis du befinder dig i Europa, Mellemøsten eller Afrika, kan du også sende en e-mail til PrivacyAdministratorEMEA@cbre.com, og vedhæfte en kopi af den e-mail, du har modtaget og skrive “Afmeld” i emnefeltet på din e-mail.

Hvis du befinder dig i Asien eller i Stillehavsområdet, kan du også sende en e-mail til PrivacyAdministratorAPAC@cbre.com, og vedhæfte en kopi af den e-mail, du har modtaget, og skrive “Afmeld” i emnefeltet på din e-mail.

Dit valg om ikke at modtage nyhedsbreve eller salgsfremmende korrespondance fra os vil ikke: (i) forhindre os i at korrespondere med dig via e-mail eller andet om din aktuelle eller tidligere relation til os, og (ii) forhindre os, herunder vores medarbejdere, konsulenter og andre repræsentanter, i at få adgang til og se dine personoplysninger i forbindelse med opretholdelse og forbedring af webstedet.

Indsigelse mod eller afmeldelse fra direkte markedsføring:
Du kan afmelde dig fra eller gøre indsigelse mod at modtage direkte markedsføring fra os; eller anmode om korrektion eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som indsamles af dette websted, ved at sende en skriftlig anmodning til (a) PrivacyAdministrator@cbre.com eller (b) PrivacyAdministratorEMEA@cbre.com hvis du befinder dig i Europa, Mellemøsten eller Afrika eller (c) PrivacyAdministratorAPAC@cbre.com hvis du befinder dig i Asien eller Stillehavsområdet.

Anmodning om adgang til dine personoplysninger og andre rettigheder:
Du kan også anmode om at gennemgå, få adgang til, rette, slette, overføre eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger ved at anmode på CBRE’s rettighedsportal for registrerede eller sende din anmodning til dsr@cbre.com. CBRE’s vejledning om at fremsætte en anmodning i forbindelse med EU’s generelle forordning om databeskyttelse er tilgængelig på DSR-portalen.

Selvstændig regres i forbindelse med Privacy Shield-klager:
Oplysninger om selvstændig regres i forbindelse med Privacy Shield-klager er angivet ovenfor.


B. COOKIEPOLITIK – AUTOMATISK INDSAMLING AF OPLYSNINGER

Ved at browse på vores websted accepterer du vores brug af cookies.

Hvad er en cookie? En cookie er en lille tekstfil, som et websted lagrer på din pc, telefon eller anden enhed, med oplysninger om din navigation på det pågældende websted. Cookies muliggør browseren og gør den mere brugervenlig. En cookie indeholder navnet på den server, den kom fra, cookiens udløb, og en værdi, som normalt er et tilfældigt genereret unikt nummer. Cookies giver ikke adgang til og beskadiger ikke din computer.

1. Vores brug af cookies
Sådan bruger vi cookies:
Når du besøger vores websted, bruger vi cookies til at identificere dig som en gyldig bruger for at sikre, at ingen andre kan logge på samtidigt med din konto fra en anden computer og for at hjælpe os med at tjene dig bedre ud fra dine registreringspræferencer. Vi kan også bruge cookies til at hjælpe os med at muliggøre de tilbud eller undersøgelser, vi leverer.

Cookies bruges ikke til at lagre følsomme data:
De cookies, vi bruger, lagrer ikke følsomme personoplysninger, såsom din adresse, din adgangskode eller dine kreditkortoplysninger.

Vi benytter primært følgende cookies:
Følgende er en liste over cookies, vi primært bruger, og hvad vi bruger dem til:

 

Cookie Type

Navn

Formål

Udløb

Sessionskontrol

Portal

Lagrer oplysninger vedrørende din login

Når du lukker din browser

Sessionskontrol

ORA_EX_SESSION

Lagrer oplysninger vedrørende din login

Når du lukker din browser

Foretrukket sprog

NLS_LANGUAGE

Lagrer dit foretrukne sprog til visning af indhold. Standardindstillinger for sproget i vores webbrowser

1 år

Analytics

_utma

Bruges til at registrere anonyme oplysninger om dit besøg. Oplysningerne aggregeres til vores Google Analytics-konto. Vi deler ikke disse oplysninger på nogen måde

2 år

Analytics

_utmb

Samme som ovenfor

30 minutter

Analytics

_utmc

Samme som ovenfor

Når du lukker din browser

Analytics

_utmv

Samme som ovenfor

Umiddelbar

Analytics

_utmz

Samme som ovenfor

6 måneder

Analytics

MF_user

Denne cookie fastlægger, om brugeren er en tilbagevendende kunde eller en førstegangskunde til analyseformål. Dette gøres ganske enkelt ved hjælp af et skift mellem ja/nej – der lagres ikke yderligere oplysninger om brugeren

90 dage

Analytics

_GA

Tillader webanalyser til identifikation af unikke brugere på tværs af browsersessioner, men kan ikke identificere unikke brugere på tværs af forskellige browsere eller enheder

90 dage

Analytics

_Gid

Tillader webanalyser til identifikation af unikke brugere på tværs af browsersessioner, men kan ikke identificere unikke brugere på tværs af forskellige browsere eller enheder

90 dage

Analytics

SC_ANALYTICS_
GLOBAL_COOKIE

Identificerer gentagelsesbesøg fra en anonym enkeltbruger på tværs af CBRE’s websteder

1 år

Ydeevne

Adrum

Præstationscookie til teknisk overvågning af serverens belastning

Ved sessionsafslutning

Ydeevne

ASP.NET_SessionId

Indsamler og rapporterer om aggregerede ikke-identificerbare oplysninger, som derefter kan bruges til at rapportere om webstedets præstation og give indsigt i, hvordan webstedet aktuelt bruges, og hvordan det kan forbedres

1 år

Bruger-loginstatus

GRG_jwtToken

Identificerer, om en bruger er logget ind på CBRE Global Research Gateway. Login kan fortsætte i op til 90 dage eller når brugeren logger af

90 dage

Bruger-loginstatus

auth_id_token

Identificerer, at en bruger autentificeres ved et enkelt login og kan downloade CBRE Research

90 dage



2. Sporing af ydeevne

Vi bruger undertiden cookies såvel som sporingsteknologi, såsom web-beacons, i salgsfremmende e-mails, som vi sender til vores abonnenter, eller i annoncering for vores websted. Disse sporing af ydeevne hjælper os med at spore, om en e-mailmodtager har gennemført en begivenhed, som f.eks. tilmelding til en gratis prøveperiode. Sådanne oplysninger er ikke personligt identificerende og indsamles på aggregeret niveau. Vi bruger nogle gange tredjepartstjenesteudbydere til at hjælpe os med at spore aktiviteten på vores websted. Disse tredjeparter kan anvende midlertidige cookies og/eller web-beacon-teknologi til at muliggøre denne sporing, men oplysningerne spores ikke på en personligt identificerbar måde. Tredjeparter, hvis produkter eller tjenester er tilgængelige på vores websted, kan også bruge cookies, og vi anbefaler dig at kontrollere deres fortrolighedspolitikker for information om deres cookie- og anden fortrolighedspraksis.

3. Sådan kan du undgå og deaktivere cookies

Sådan undgår du brug af cookies på dette websted: Hvis du foretrækker at vi ikke bruger cookies på dine enheder, skal du før du navigerer på dette websted først deaktivere brugen af cookies i din browser og derefter slette de cookies, der er tilknyttet dette websted og som er gemt i din browser.

Deaktivering og forebyggelse af videre brug af cookies: Du kan til enhver tid begrænse, blokere eller slette cookies fra dette websted ved at ændre konfigurationen af din browser. Du kan se, hvordan du gør dette, og finde yderligere information om cookies på: www.allaboutcookies.org. Mens hver browser har sine egne indstillinger og konfigurationer, kan cookie-indstillingerne desuden typisk justeres i menuen “Indstillinger” eller “Værktøjer”. Din browsers Hjælpemenu kan give yderligere oplysninger.


C. KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne globale fortrolighedspolitik for vores websted, ved spørgsmål eller problemer i forbindelse med din brug af webstedet eller hvis du ønsker, at vi ikke inkluderer dine personoplysninger til vores direkte markedsføringsformål. Vores standard forretningspraksis er at bevare enhver form for kommunikation fra vores besøgende på webstedet for at hjælpe os med at tjene hver enkelt bedre.

Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til PrivacyAdministrator@cbre.com eller ved at skrive til os på 321 North Clark Street, Suite 3400, Chicago, Illinois 60654, att.: Global Director, Data Privacy.

Besøgende i Europa, Mellemøsten eller Afrika:
Hvis du befinder dig i Europa, Mellemøsten eller Afrika, kan du også sende en e-mail til PrivacyAdministratorEMEA@cbre.com eller sende et brev til St. Martins Court, 10 Paternoster Row, London EC4M 7HP, Storbritannien, att.: EMEA Director, Data Privacy:

Besøgende i Asien eller Stillehavsområdet:
Hvis du befinder dig i Asien eller Stillehavsområdet kan du sende en e-mail til PrivacyAdministratorAPAC@cbre.com eller sende et brev til 40/F GT Tower International, 6813 Ayala Ave. cor H.V. Dela Costa Street, Salcedo Village, Makati City, Filippinerne 1227, att.: APAC Senior Manager, Data Privacy.