2020 vil blive husket som et år med voldsomme forandringer. Regeringer og befolkninger over hele verden har kæmpet for at inddæmme COVID-19, mens de samtidig skulle håndtere en række restriktioner, der blev indført for at få kontrol over pandemien. Der er stort set ikke et eneste økonomisk eller socialt område, der har været upåvirket.

Men hvad med erhvervsejendomsmarkedet? Mange af de konventionelle mål for markedsaktivitet, for eksempel investeringsomsætning og leasingefterspørgsel, blev som forventet kraftigt svækket i 2020. Men på mange områder har markedsværdierne været overraskende modstandsdygtige, delvist hjulpet af indgriben fra regeringer og centralbanker. Konsekvenserne og fremtidsudsigterne er naturligvis ikke ligeligt fordelt på tværs af markedet, og derfor er det endnu vigtigere at undersøge de underliggende grundprincipper og udarbejde velovervejede strategier.

Download rapporten for hvert nordisk land herunder og få yderligere oplysninger om hvilke sektorer, der oplever fremgang, og hvilke, der står over for betydelige udfordringer.

'Market Outlook' 2021 for Denmark

Hent hele den danske 'Market Outlook' rapport her.

'Market Outlook' 2021 for Finland

Hent hele den finske 'Market Outlook' rapport her.

'Market Outlook' 2021 for Norge

Hent hele den norske 'Market Outlook' rapport her.

'Market Outlook' 2021 for Sverige

Hent hele den svenske 'Market Outlook' rapport her.