Vi kombinerer køb og salg af attraktive ejendomme med finansiering og investeringsmuligheder i en enkelt, fuldt integreret global service, som optimerer resultater inden for ejendomsinvestering.


For at kunne navigere i dagens komplekse, globale markeder inden for ejendomsinvestering og andre investeringsmarkeder er det vigtigt at kunne rådføre sig hos en ekspert, der kan hjælpe med at sikre det maksimale udbytte af investeringer. 
 
CBRE’s team i Europa, Mellemøsten og Afrika er blandt verdens førende inden for ejendomsinvesteringsbranchen. Med en fuldt integreret service, der spænder over rådgivning, køb, salg og finansiering, er målet altid at overgå vores kunders forventninger.


Ejendomsinvestering med et globalt perspektiv

 
Vores globale eksperter tilbyder transaktions-, finansierings- og investeringsløsninger på tværs af landegrænser i USA, Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien. Uanset om der er brug for ekspertrådgivning inden for salg eller strategisk porteføljerådgivning, er vores europæiske ekspertteam i 32 lande klar til at tilbyde et globalt perspektiv. 
 
Det kan vi hjælpe dig med:
 
  • Bistå med at identificere, erhverve og sælge ejendomme og porteføljer, forhandle centrale forretningsmæssige vilkår samt minimere risici ved transaktioner
  • Håndtering af behov for gælds- og aktieplaceringer på tværs af alle former for erhvervsejendomme
  • Ekspertrådgivning inden for fusion og opkøb, kapitaltilførsel, rådgivning inden børsnotering samt vurdering på strategisk ledelsesniveau


De rigtige forbindelser

 
Vores team kan på baggrund af indgående kendskab, indsigt og finansiel ekspertise løse de mest krævende udfordringer på ejendomsmarkedet, uanset om der er brug for specifik ejendomsrådgivning eller finansieringsrådgivning. 
 
Inden for de seneste ti år har branchen konsolideret sig, så der nu kun er en håndfuld globale aktører tilbage. Med kombinationen af finansiel rådgivning og mæglerekspertise har CBRE formået at placere sig blandt markedets førende inden for Capital Markets. 

Erhvervsejendomme til salg

Søg vores ledige investeringsejendomme