Property Management er CBRE’s full-service koncept, hvor vi som ejendomsadministrator varetager og optimerer kundernes ejendomsaktiver. På globalt plan administrerer vi mere end 41 mio. m2 ejendomsaktiver i 20 lande. 


Vores koncept skræddersyes efter behov og inkluderer alle aspekter vedrørende kontakt til lejere, drift og teknisk vedligeholdelse – kort sagt, holder vi styr på ejendommens fysik og økonomi. Uanset bygningens størrelse er målet at optimere ejendomsværdien ved at tilpasse bygningens driftsresultater til brugernes forretningsmæssige mål.
 
Som standard tilbyder vi afrapportering i det internationalt anerkendte YARDI-system. Foruden den lovmæssige afrapportering kan YARDI give mere detaljerede rapporter, der blandt andet synliggør tilgodehavender, låneudvikling, moms og andre økonomiske nøgletal. 
 
Med udgangspunkt i specialiseret viden om ejendommes kommercielle, juridiske og tekniske forhold skaber vi de bedste resultater for vores kunder, både nationalt og internationalt. 
 
Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark, Administratorsektionen og omfattet af relevante forsikringer.


Indkøb, logistik og regnskab i verdensklasse 


Vores kunder kan benytte et stort udbud af services med hjælp til alle faser af ejendomsejerskabet. CBRE tilbyder særlige services for hver aktivtype på tværs af brancher, herunder industri og logistik, butikker og kontor. Det kan være alt fra ejendoms- og lejeadministration til services inden for faciliteter, lejerbehandling, indkøb og regnskab. 
 
Vores administrationsteam består af mere end 2.000 specialister over hele Europa, Mellemøsten og Afrika, og vi holder styr på omkring 25.000 lejere og indsamler leje for cirka 37 mia. kr. Desuden servicerer vi mere end 250 indkøbscentre i Europa, Mellemøsten og Afrika i alt mere end 6,7 mio. m2


Datadrevet ejendomsindsigt

 

Det er en naturlig del af vores opgave at være opmærksomme på tendenser, der påvirker markedet. Vores eksperter deler relevant ejendomsindsigt med kunden, så der kan handles på det. Den opdaterede viden kommer gennem indsamling af data fra hele verden og på flere niveauer. Dette er indsigt og viden, der giver forretningsmæssige og administrative fordele, og dermed en naturlig del af vores services .
 
Vores team tilbyder udlejere en bedre forståelse af de styrker og svagheder, deres aktiver har. Det gør de ved konstant at kombinere og benchmarke data på tværs af vores administrationsportefølje. På denne måde sikrer CBRE kunderne et grundlag for at lægge bedre investeringsplaner og dermed opnå det størst mulige udbytte af deres investeringer.
 
 

Ejendomsadministration

Vores bolig- og ejendomsadministration tilbyder indsigt i ejendomsmarkedet, viden om ejendommens teknologi og opbygning samt kendskab til de behov og krav kunder, lejere og besøgende har.