Om CBRE Global Workplace Solutions

 

Hos CBRE kigger vi på de samlede omkostninger, der knytter sig til at drive bygninger, lige fra lejeomkostningerne til de services, der er i og omkring bygningen – vi kalder det ’total cost of occupancy’. Målet er at nedbringe den samlede omkostning eller få mere værdi for pengene. 
Effektiv udnyttelse af bygninger er første prioritet, når det gælder optimering af bygningsdrift. Veldrevne arbejdspladser er et konkurrenceparameter for dagens virksomheder i kampen om at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Og den røde tråd i indretningstendenserne er fortsat den fleksible og flytbare arbejdsplads. 

Kontakt os for at høre mere om vores outsourcing-modeller, som vi sammen kan tilpasse alt efter hvor moden jeres virksomhed er til outsourcing og hvilke resultater, I søger.

Vi tilbyder

Facility Management

Vores Facility Management-løsninger er fleksible og indeholder alle hard/soft-services skræddersyet til kundernes behov. Vi har fokus på kvalitet, sikkerhed og optimering af driften for at opnå besparelser for vores kunder.

Datacentre

Oppetid er et must for enhver virksomhed. Det kræver strategisk og teknisk indsigt at sørge for at virksomhedens kritiske miljøer drives på en måde som garanterer at nedetid minimeres eller helt elimineres. Det er vi specialister i og vi tilbyder en lang række løsninger til vores kunder inden for datacentre og andre kritiske produktionsmiljøer.

Technical Services

Vi leverer projektledelse med teknisk indsigt og rådgiver vores kunder om deres bygningsaktiver ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvor der tages højde for levetid, vedligeholdelsesomkostninger og udgifter ved udskiftning for at kunne anbefale de bedste løsninger og herefter implementere dem.

A&T

CBRE tilbyder et af markedets største udvalg af services inden for finansiel rådgivning for ejendomsbrugere og -investorer.