Præstation er vores mission


CBRE tilbyder en række innovative løsninger, der kan optimere afkastet af kundens investering. Det er ejendomsinvestering og investeringsrådgivning for eksempelvis institutionelle investeringskunder og investeringsforeninger, og fokus er altid at optimere afkast i forhold til risikovilligheden.

CBRE har rådgivet om ejendomsinvestering i over 40 år, og kan ud over erfaring tilbyde et vidt og dybt investeringsnetværk, som giver resultater for vores kunder. Vores konkurrencefordel er specialkompetencerne inden for ejendomme og infrastruktur samt fokus på at tilbyde vores kunder en omfattende kapacitet, et enestående netværk, grundig research og viljen til at ville præstere og skabe værdi. 

Netværket er i særklasse med porteføljeledere i 20 lande. De er eksperter i ejendomme og aktiver, og det giver mulighed for aktivt at håndtere og drive aktiver, maksimere afkast og flytte kapital effektivt over grænser. Dermed kan vores eksperter sikre kunder værdi i hele verden.

Få mere at vide om, hvordan CBRE Global Investors kan hjælpe virksomheder og investeringsforeninger med at opnå investeringsmål.

Our investment research and expertise set us apart

Ejendomsinvestering og kapitalfonde

CBRE støtter programmer for ejendomsinvestering på tværs af risiko/afkastforholdet i Europa, Asien samt Nord- og Sydamerika. Programmerne er for investorer fra hele verden og omfatter en række investeringsløsninger leveret gennem separate konti og forskellige fonde.

Værdipapirer som aktiver

CBRE Clarion Securities fokuserer på børsnoterede værdipapirer inden for ejendomme og infrastruktur og hjælper kunder verden over med aktiv styring af investeringsløsninger.