CBRE’s erhvervs- og logistik-team tilbyder strategisk rådgivning til occupiers. Vi rådgiver jer gennem hele forløbet fra finansiering, køb og salg til strategisk rådgivning af en portefølje af ejendomsaktiver.


Som kunde hos CBRE får I adgang til verdens største ejendomsmæglernetværk og muligheden for at forbedre jeres ejendomsstrategi og værdien af jeres ejendomsaktiver. 
 
Vores ekspertteam tæller 360 rådgivere inden for industri og logistik over hele Europa, Mellemøsten og Afrika og fokuserer på at foregribe og styre nuværende og fremtidige udfordringer, risici og muligheder. Målet er at maksimere afkastet gennem en tilpasning af jeres ejendomsstrategi.


Langsigtede resultater

 
Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomheds mål, prioriteter, vækstplaner og udfordringer. På den baggrund kan vi formulere og implementere en skræddersyet, kundespecifik ejendomsstrategi. 
 
Det betyder, at alle parter får et klart overblik over samtlige aktiviteter, og vores eksperter får mulighed for at rådgive om de mest fleksible og produktive måder, hvormed I kan styre jeres lager- og distributionsnetværk. 


Fordel på flere markeder

 
Kombinationen af global rækkevidde og lokal ekspertise gør vores eksperter i stand til at levere indsigt til internationale kunder, der driver forretning på flere markeder. 
 
Uanset om det er i forbindelse med en udvidelse til en ny lokalitet, forhandling om en handel, behov for styring af et industrielt projekt eller en porteføljestrategi, kan vores globale team sørge for ejendomsløsninger overalt i verden. 


Ejendomsstrategier baseret på troværdig indsigt


Vi benytter os af markedets mest anerkendte og troværdige research, analyser og lokal ekspertise i ejendomsret, når vi rådgiver vores kunder. Enhver beslutning træffes på baggrund af omfattende analyser af demografi, udbud af arbejdskraft, kompetencer, transportforbindelser, markedstrends og -værdier – fra individuelle bygninger til samlede porteføljer.


Vi hjælper med

  • Køb
  • Plan for og udvælgelse af lokalitet
  • Finansielle rådgivningsydelser
  • Regional og lokal sammenligning
  • Handelsrådgivning
  • Styring af industri og logistik-projekt
  • Planlægning af lokalitet og strategisk portefølje