Bolig- og ejendomsadministration forudsætter indsigt i ejendomsmarkedet, viden om ejendommens teknologi og opbygning samt kendskab til de behov og krav – kunder, lejere og besøgende har. Den viden og service kan vi tilbyde. 


Som investor eller porteføljeforvalter er førsteprioriteten, at en kontorbygning fungerer. Ud fra vores indsigt i området og på baggrund af budgetter og lejeindkomst, lægger vores administratorer en klar økonomisk plan, målrettet netop jeres situation. Vi bruger de bedste systemer og har de mest kompetente folk, der sikrer en optimal rådgivning og service. 

Tilfredse lejere
Det er selvsagt afgørende, at der er en stabil lejeindtægt, og denne indtægt er bedst beskyttet, hvis lejerne er tilfredse. Der skal derfor tages alle forholdsregler for at undgå tekniske problemer, og skulle der mod forventning opstå problemer, er det afgørende at kunne reagere hurtigt og effektivt på forespørgsler, yde den bedst mulige hjælp og opfylde alle kontraktmæssige forpligtelser. Det sørger vi for. Vores egne eksperter udfører selv målinger af lejernes tilfredshed og sætter en ære i at få god feedback. 

Opbygning af en attraktiv investering
Vi har omfattende viden inden for det internationale administrations- og investeringsmarked og ved, hvilke tendenser, der er blandt slutbrugerne. Det vigtigste formål for os, er at gøre jeres ejendom til en så værdifuld investering som muligt. 

Drevet af innovation
Innovation hjælper til effektiv projektledelse, og derfor bruger vores projektledere systemer som Yardi Voyager til finansiel styring, DMI til projektstyring af marketing og analyse af kundeadfærd og OSS som e-handelssystem til indkøbscentre.

Vi hjælper jer meget gerne både med at administrere erhvervslejemål og stå for al bolig- og ejendomsadministration.