redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Vurdering & rådgivning

Hvad enten det gælder vurdering af eksisterende ejendomme, refinansiering, køb, salg eller ejendomsoptimering kan vi yde en bred og professionel rådgivning – for både ejere og lejere.

CBRE sikrer værdiansættelse for investorer samt økonomisk rådgivning. Det gælder både ved erhvervslejemål, værdiansættelse af virksomheder samt værdifastsættelse ved salg. Vurdering og værdiansættelse er grundstenen i enhver finansiel beslutning en investor eller ejer kan træffe. Det er derfor vores team for vurdering, værdiansættelse og rådgivning er stolte af at være blandt de førende uafhængige rådgivere inden for alle typer af ejendomme og relaterede interesser. Det spænder fra vurderinger af komplette porteføljer og lånesikkerhed til erhvervs- og boligejendomme.

CBRE tilbyder vurderinger, rådgivnings- og konsulentydelser til både ejendomsejere, investorer og långivere. Vores kunder er sikret vurderingsrapporter og -analyser af høj kvalitet gennem kombinationen af vores specialiserede ekspertise og førende teknologier. Det giver eksempelvis en nøjagtig værdiansættelse af en virksomhed baseret på viden og markedsindsigt. 

Vores eksperter trækker på vores omfattende viden, størrelse og forbindelser for at levere afkast i særklasse til kunderne. Det sker gennem løsninger, der skaber værdi. Tilgangen til vurdering, værdiansættelse og rådgivning består af tre primære principper: 

  • Dedikeret til at levere det bedste produkt med en risikohåndtering i særklasse
  • Baseret på branchens bedste teknologiske løsninger – data, research og prognoser
  • Global dækning og anvendelighed

 

Førende inden for vurderinger


Vores team er et af de største og mest erfarne vurderingsteams i hele Europa. Netværket består af over 700 professionelle i 150 kontorer på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika, organiseret i ekspertteams med dyb indsigt i særlige markeder. Vores team tilbyder velunderbygget, markedsledende, uafhængig rådgivning inden for alle ejendomstyper og en række ejendomsrelaterede interesser fra vurderinger af enkelte bygninger til værdiansættelser af komplette porteføljer.


Forstå markedet


Alle vores ydelser inden for vurdering, værdiansættelse og rådgivning er understøttet af vores ledende markedskendskab, der er et af branchens bedste. CBRE har både de mest dybdegående analyser og data, indhentet af vores specialister over hele verden samt investeringsteams, der sørger for salget. Dermed er vores tilbud inden for økonomisk rådgivning om erhvervsejendomme blandt verdens bedste.

Kontakt os

Christopher_Bailey
Christopher Bailey
Executive Director, MRICS - Head of Valuation & Advisory Services
VALUATION & ADVISORY
+45 7022 9601
+45 2887 1239

Medarbejdere i CBRE Danmark