CBRE sikrer værdiansættelse for investorer samt økonomisk rådgivning. Det gælder både ved erhvervslejemål, værdiansættelse af virksomheder samt værdifastsættelse ved salg. 


Vurdering og værdiansættelse er grundstenen i enhver finansiel beslutning en investor eller ejer kan træffe. Det er derfor vores team for vurdering, værdiansættelse og rådgivning er stolte af at være blandt de førende uafhængige rådgivere inden for alle typer af ejendomme og relaterede interesser. Det spænder fra vurderinger af komplette porteføljer og lånesikkerhed til erhvervs- og boligejendomme.

CBRE tilbyder vurderinger, rådgivnings- og konsulentydelser til både ejendomsejere, investorer og långivere. Vores kunder er sikret vurderingsrapporter og -analyser af høj kvalitet gennem kombinationen af vores specialiserede ekspertise og førende teknologier. Det giver eksempelvis en nøjagtig værdiansættelse af en virksomhed baseret på viden og markedsindsigt. 

Vores eksperter trækker på vores omfattende viden, størrelse og forbindelser for at levere afkast i særklasse til kunderne. Det sker gennem løsninger, der skaber værdi. Tilgangen til vurdering, værdiansættelse og rådgivning består af tre primære principper: 

Dedikeret til at levere det bedste produkt med en risikohåndtering i særklasse
Baseret på branchens bedste teknologiske løsninger – data, research og prognoser
Global dækning og anvendelighed

Førende inden for vurderinger
Vores team er et af de største og mest erfarne vurderingsteams i hele Europa. Netværket består af over 700 professionelle i 150 kontorer på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika, organiseret i ekspertteams med dyb indsigt i særlige markeder. Vores team tilbyder velunderbygget, markedsledende, uafhængig rådgivning inden for alle ejendomstyper og en række ejendomsrelaterede interesser fra vurderinger af enkelte bygninger til værdiansættelser af komplette porteføljer.

Forstå markedet 
Alle vores ydelser inden for vurdering, værdiansættelse og rådgivning er understøttet af vores ledende markedskendskab, der er et af branchens bedste. CBRE har både de mest dybdegående analyser og data, indhentet af vores specialister over hele verden samt investeringsteams, der sørger for salget. Dermed er vores tilbud inden for økonomisk rådgivning om erhvervsejendomme blandt verdens bedste.