Lejerrådgivning

CBRE’s team for ejendomsydelser arbejder for at købe, genforhandle og sælge erhvervsejendomme for kunder. Ekspertisen gælder enhver form for erhvervsejendom, dvs. både kontor, butik, industri og logistik samt datacentre.

Porteføljerådgivining

På baggrund af grundige analyser identificerer CBRE’s team inden for porteføljestrategi og placeringsrådgivning de bedst egnede steder for virksomhedens aktiviteter, ansatte og kunder. 

Projektledelse

I vores mangeartede arbejde med erhvervsejendomme hjælper CBRE med at identificere og implementere målbare forbedringer på virksomhedens arbejdsplads. 

Workplace and Occupancy

Vores teams hjælper virksomheder med at identificere og implementere løsninger, der øger trivslen på arbejdspladsen og giver gode resultater på bundlinjen. 

Corporate Capital Markets

Vores ekspertise dækker alt fra lejestrukturering til porteføljestrategier.

Supply Chain

Lad CBREs eksperter i lager og logistik hjælpe med at reducere udgifter til forsyningskæden, styre kapacitet og håndtere logistik hos tredjepart

Facilities Management

Lad CBREs eksperter i bygningsoptimering og facilitetshåndtering sikre optimale resultater for aktiver og bygninger samt sikkert arbejdsmiljø

Transaction Management

Oplev hvordan CBREs porteføljestyring strømliner aktiver og sparer tid og penge gennem global ejendomsindsigt.

Valuation & Advisory

Lad CBREs eksperter inden for værdiansættelse af virksomhed stå for rådgivning og ejendomshandel, og få fordel af global indsigt og lokalt markedskendskab.