Global Workplace Solutions leverer Facility Management-løsninger med hard/soft services eller fuldt integreret scope inkl. FM-ledelse

Vi self-performer tekniske services og er specialiserede i kritiske miljøer som for eksempel produktionsmiljøer og datacentre hvor oppe-tid og kvalitetssikring er i højsædet.

Vi håndplukker de bedste og mest konkurrencedygtige underleverandører, til de services vi ikke selv står for via et veldokumenteret og afprøvet sourcing-program. Og vi hjælper med rådgivning og projektledelse, når kunderne skal flytte, bygge om, bygge til eller bygge nyt. 

Vi giver Internationale virksomheder et globalt overblik og ensretning af driften af deres bygninger, så det brand, man møder som medarbejder eller kunde, er det samme, uanset om man befinder sig i Stockholm eller London. Vores kunder får en global styringsstrategi og en samarbejdspartner som kan hjælpe dem med at træffe de rette beslutninger baseret på indgående markedskendskab og relevant data. 

Det kan vi hjælpe med:

  • Facility Management-løsninger med hard/soft services eller fuldt integreret scope inkl. FM-ledelse
  • Kritiske miljøer – herunder datacentre og kontrollerede produktionsmiljøer
  • Globale best practices og standarder for drift og udvikling af en real estate portefølje
  • Energibesparende tiltag og bæredygtige løsninger
  • Indkøbsaftaler med de bedste leverandører

Kontakt os for at høre mere om vores outsourcing-modeller, som vi sammen kan tilpasse alt efter hvor moden jeres virksomhed er til outsourcing og hvilke resultater, I søger.