Pressemeddelelse

CBRE Capital Markets udvider deres team med ny stærk kapacitet

CBRE Capital Markets, en førende aktør inden for ejendomsrådgivning, er glade for at meddele deres seneste tilføjelse til teamet per 1. november.

oktober 25, 2023

christopher-elgaard-jensen-headshot-752x752

Associated Contact

Marie Koefoed Agerskov

Communications Specialist

Foto af marie-koefoed-agerskov

Christopher Elgaard Jensen, en anerkendt ekspert inden for ejendomsinvestering, har sluttet sig til CBRE med det formål at styrke virksomhedens position på markedet.

Christopher Elgaard Jensen, Capital Markets, udtaler:

Jeg er begejstret for at blive en del af CBRE og være en del af et dynamisk og dygtigt team. Jeg ser frem til at skabe merværdi for vores kunder og bidrage til at positionere os stærkere som markedsledere inden for vores område.

Christopher bringer med sig en omfattende vifte af færdigheder og viden til teamet med cirka 10 års erfaring inden for ejendomsrådgivning og investeringer hos bl.a. Sadolin & Albæk, DEAS Asset Management og Colliers. Med et fokus tidligere i sin karriere på internationale investorer vil Christopher spille en afgørende rolle i at udvide og styrke CBREs markedsandele og relationer til klienter. Han starter i teamet som Director i Capital Markets, hvor han vil være en del af seniorteamet, som skal fortsætte den positive udvikling, som CBRE har været på de seneste år.

Christian Bro Jansen, Executive Director & Head of Capital Markets udtaler:

Vi er meget glade for at byde Christopher velkommen til vores team. Hans indtræden markerer et vigtigt skridt i vores vækstrejse, og jeg er overbevist om, at han vil tilføre betydelig værdi til vores klienter og bidrage til at styrke vores position som branchens førende inden for ejendomsinvestering.”

About CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), a Fortune 500 and S&P 500 company headquartered in Dallas, is the world’s largest commercial real estate services and investment firm (based on 2023 revenue). The company has more than 130,000 employees (including Turner & Townsend employees) serving clients in more than 100 countries. CBRE serves a diverse range of clients with an integrated suite of services, including facilities, transaction and project management; property management; investment management; appraisal and valuation; property leasing; strategic consulting; property sales; mortgage services and development services. Please visit our website at www.cbre.com.