Forretningsoptimering

Global Workplace Solutions

Opnå store strategiske forretningsresultater for din virksomhed med end-to-end-integration af Global Workplace Solutions (GWS).

$name

Global Workplace Solutions

I dag bliver de førende inden for erhvervsejendomme udfordret til at levere store resultater ved at reducere driftsomkostninger, fjerne CO2, sikre medarbejdertilfredshed og implementere løsninger til en hybrid arbejdsplads.

Gennem strategisk forretningsforståelse, dataanalyser og kontinuerlig innovation leverer vi integrerede løsninger, der forbedrer din medarbejderoplevelse, leverer omkostningseffektivitet, mindsker risici og skaber reel værdi i hele din portefølje.

Resultatfokuseret tilgang

CBRE forstår, at hver kunde og hver portefølje er unik, og vi tilbyder løsninger, der er fleksible og tilpasses dine forretningsmål. Uanset om vi understøtter en global portefølje eller hjælper med lokale behov, har vi produkterne og tjenesterne til at sikre omkostningskontrol, operationel ekspertise, tilfredse interessenter og løsninger i den rigtige størrelse.

Fra kortsigtede beslutninger til udvikling af en langsigtet strategi samarbejder vi med vores kunder for at afdække løsninger til unikke organisatoriske behov og opdage muligheder, der kan skabe strategiske forretningsresultater over hele verden.

 1. Strategisk partnerskab

  Vi er eksperter i at skabe strategiske relationer på tværs af forsyningskæden, teknologi og industripartnere for at levere lokale tilpasninger og kvalitetsservice – hvilket gør alle CBRE’s specialer tilgængelige for vores kunder. Vi investerer i strategiske partnerskaber for at forbedre de ydelser, du modtager, og for at muliggøre en ambitiøs tilgang til miljøforhold, socialt ansvar og virksomhedsledelse (ESG) ved at integrere bæredygtige løsninger, der påvirker medarbejdere, leverandører og lokalsamfund.
 2. Integrerede løsninger

  Globale eksperter skaber lokale løsninger, der er tilpasset dine forretningsmål, fra medarbejder- til kundetilfredshed til operationel ekspertise og levering. Ingen anden leverandør kan levere facilities management, projektledelse, rådgivning og transaktionsservices og har evnen til at sikre gennemgribende værdi og skabe den maksimale økonomiske effekt.
 3. Account Excellence

  Vores driftsmodel sikrer, at ansvaret ligger ét sted med fokus på at tilpasse vores services, så du når dine mål. Det giver mulighed for at træffe begavede beslutninger på tværs af omkostninger, kvalitet, hastighed, risiko og erfaring. Vores globale netværk og vidensplatforme opfanger og leverer konsekvent best practice og løsninger til vores kundeteams, så de kan bidrage med endnu mere værdi.
 4. Data og insights

  Vi investerer i vores medarbejdere og teknologi, og det giver os mulighed for at samle enestående viden, sikre nøjagtigheden og levere handlingsrettet indsigt til komplekse udfordringer. CBRE’s evner og engagement inden for kapital og intellektuelle ressourcer skaber resultater i verdensklasse.

Energi & bæredygtighed

Accelerer din rejse mod at blive CO2-neutral, styrk robustheden og pålideligheden af din ejendom og reducer de samlede ejerskabs- og driftsomkostninger af dine portefølje.

$name

Relaterede kompetencer

Karriere

Har du nogensinde overvejet en karriere inden for fast ejendom? Se vores ledige stillinger. Hos os er der mange karrieremuligheder, fra lærepladser til direktører og fra finansiering til markedsføring.

$name

Vores eksperter

Lignende artikler