Investering, finansiering og værdiansættelse

Global Forecasting and Analytics

CBRE’s pålidelige specialister i økonomi, datavidenskab og prognoser hos Econometric Advisors leverer den mest efterspurgte analytiske ejendomsundersøgelse i verden.

market-forecast-analystics-hero-972x1296

Gå til CBRE's Global Forecasting Platform

Econometric Advisors

Allerede kunde?

Log ind på Econometric Advisors

ERIX

Allerede tilmeldt?

Log ind på ERIX

Økonomisk data, der understøtter din strategi

CBRE’s avancerede analytiske teknikker er implementeret med en konsekvens og i en størrelsesorden, der er uden sidestykke i branchen. Med historiske datasæt, der håndteres med stor professionalisme, kan CBRE-økonomer analysere karakteristika, administrere og teste prognosemodeller og derigennem bibringe CBRE-medarbejdere og kunder unik viden og troværdige fremtidsscenarier. CBRE’s flerdimensionelle viden fremmer erhvervsejendomsindustrien og skaber store resultater for kunderne.

Styrker innovative ideer

CBRE’s økonomer og dataforskere arbejder med en række analytiske værktøjer for at omsætte observationer inden for erhvervsejendomme til brugbar indsigt. Vores netværk af analytikere leverer thought leadership og lokalt markedskendskab uden sidestykke til vores kunder. Verdens største investorer stoler på CBRE’s klare og konsekvente resultater, fordi den viden påvirker, hvordan de forholder sig til deres ejendomsinvesteringer.

Platformsdataværktøjer

Vores eksperter

Ofte stillede spørgsmål og prissætning

Læs mere om CBRE’s markedsprognoser og analyseplatform.

Lignende artikler