Plan, Lease & Occupy

Smart Buildings og Services

Forbedr din portefølje med rådgivning og digitale løsninger, design, levering og drift.

smart-buildings-hero-972x1296
Opnå dine mål omkring bæredygtighed, operationel effektivitet og arbejdsmiljøforbedringer med ydelser, der gør ledere, tekniske rådgivere, digitale udviklere og servicemedarbejdere i stand til at levere konkrete løsninger – både fysisk og i skyen. Vi har leveret mere end 100.000 ’smarte’ projekter i alle aktivklasser til kundeporteføljer i hele verden.

Det er kvantitativt dokumenteret, at vores datadrevne løsninger kan reducere dine omkostninger, risici og CO2-udledning og samtidig forbedre din porteføljes oppetid, erfaring, livstid og finansielle værdiansættelse

Eksperter i intelligente services

Vores eksperter bibringer skalerbare muligheder i forhold til at introducere nøglefærdige løsninger for hele porteføljer. Alle implementeringer er bygget på et fundament af åbne protokoller, cybersikkerhed og uvildig rådgivning. Vores partnerskaber dækker mere end 100 producenter og sikrer den rette pris, kontrol og effektivitet for kundens ønskede slutresultater.

Smart Building Services

Vores Smart Building Services knytter den digitale og den fysiske løsning sammen og inkluderer:

  • Programme Management – ’Smart transformation’ skaber stor forandring i form af komponenter, processer og mennesker på tværs af hele porteføljen. Vores ledere sikrer, at forandringen er leveret effektivt fra design til overlevering.
  • Rådgivning om løsninger - ’Smarte’ komponenter og systemer er tilsyneladende overalt, de er synlige og svære at validere. Vores rådgivere hjælper dig med at finde værdifulde komponenter i forhold til at møde specifikke mål baseret på din eksisterende infrastruktur.
  • Systemintegration - Omfattende automatiserings- og optimeringsløsninger, der inkluderer teknologier fra flere hardware- og softwarepartnere. Vores ingeniører hjælper dig med at forstå, hvad du har til rådighed i dag, og hvordan du bedst når dine mål med sikre og et minimalt antal tilføjelser til den eksisterende infrastruktur.
  • Brugeroplevelse - Oplevelsen inde i bygningen betyder alt – fra service til sikkerhed, forbedrede visuelle omgivelser til innovative app-orienterede oplevelser. Vores kombination af digitale og fysiske løsninger giver brugerne endnu flere muligheder.
  • Remote Repair & Maintenance – Teknologi er kun så god som teamet bag det, og ROI kræver en remote og skalerbar ressourcebase til at assistere med det, der ikke kan automatiseres. Vores driftscenter reagerer på alarmer, prioriterer fejl og iværksætter udbedring af reparation og vedligehold til en brøkdel af prisen, som et on-site team koster.
  • ESG – Regulativer, bemyndigelse og fremadskuende forpligtelser til at reducere forbrug spreder sig. Vores porteføljevaluarer og energieksperter måler, bekræfter og optimerer kontinuerligt din porteføljes forbrugsbehov og -kilder.
  • Workplace Technology Services – Driver digital forandring og en god medarbejderoplevelse med vores komplette program af services. Vi bygger bro mellem fast ejendom og IT-afdelinger ved at levere konsistent implementering på tværs af markeder, projekter og porteføljer.
  • Management Optimisation - Udnytter din bygnings infrastruktur til dets maksimale potentiale med en direkte integration i din outsourcede facility management-aftale. Vores teams kan designe og prissætte en ny facilities management-model ved at bruge alle ovenstående til at tilpasse den til dine specifikke behov og mål.

Vores eksperter

Lignende Artikler