Vi ved, at vi er verdens største erhvervsejendomsrådgiver. Men vi synes også, at vi vil være den bedste at arbejde for. Vi lægger vægt på at karriere handler om mere end bare hårdt arbejde, og vi prioriterer at have glade medarbejdere, med en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi arbejder i en flad struktur med afdelinger, der beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for erhvervsejendomme. Vi har et dynamisk og åbent kontormiljø, hvor vi bestræber os på at have så meget samarbejde mellem afdelingerne som muligt. Vores medarbejdere er byggestenene til vores succes, og med vidt forskellig uddannelsesmæssig baggrund er alle med til at bidrage på hver sin front. 

Vi bestræber os på at tiltrække branchens allerdygtigste medarbejdere, der kan bidrage til vores fælles mål og ikke mindst sætte samarbejde og virksomhedens succes over sit eget.

Ledige stillinger

Senior Assistant

Har du lyst til et spændende, selvstændigt og udfordrende job og vil du gerne arbejde tæt sammen med et ambitiøst og dygtigt team i en hurtigvoksende virksomhed?

Erhvervsmægler til vores Aarhus kontor

Til CBRE i Aarhus søger vi en erhvervsmægler, som primært skal arbejde med udlejning af fast ejendom og lejerrådgivning

Senior Erhvervsmægler til vores kontor i Aarhus

Til CBRE i Aarhus søger vi en erfaren erhvervsmægler, med et solidt kendskab til markedet inden for erhvervsejendomme og som kan bidrage til kontorets fortsatte udvikling og vækst
Søger du en karriere hos Global Workplace Solutions eller inden for Facility Management?