Vi ved, at vi er verdens største erhvervsejendomsrådgiver. Men vi synes også, at vi vil være den bedste at arbejde for. Vi lægger vægt på at karriere handler om mere end bare hårdt arbejde, og vi prioriterer at have glade medarbejdere, med en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi arbejder i en flad struktur med afdelinger, der beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for erhvervsejendomme. Vi har et dynamisk og åbent kontormiljø, hvor vi bestræber os på at have så meget samarbejde mellem afdelingerne som muligt. Vores medarbejdere er byggestenene til vores succes, og med vidt forskellig uddannelsesmæssig baggrund er alle med til at bidrage på hver sin front. 

Vi bestræber os på at tiltrække branchens allerdygtigste medarbejdere, der kan bidrage til vores fælles mål og ikke mindst sætte samarbejde og virksomhedens succes over sit eget.

Ledige stillinger

CBRE søger nyuddannet til erhvervslejerrådgivning

Vi søger en juniormedarbejder, gerne med viden om erhvervsejendomsforhold og med en finansiel eller juridisk uddannelsesbaggrund, til at supportere vores team af lejerrådgivere
Søger du en karriere hos Global Workplace Solutions eller inden for Facility Management?