Vi ved, at vi er verdens største erhvervsejendomsrådgiver. Men vi synes også, at vi vil være den bedste at arbejde for. Vi lægger vægt på at karriere handler om mere end bare hårdt arbejde, og vi prioriterer at have glade medarbejdere, med en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi arbejder i en flad struktur med afdelinger, der beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for erhvervsejendomme. Vi har et dynamisk og åbent kontormiljø, hvor vi bestræber os på at have så meget samarbejde mellem afdelingerne som muligt. Vores medarbejdere er byggestenene til vores succes, og med vidt forskellig uddannelsesmæssig baggrund er alle med til at bidrage på hver sin front. 

Vi bestræber os på at tiltrække branchens allerdygtigste medarbejdere, der kan bidrage til vores fælles mål og ikke mindst sætte samarbejde og virksomhedens succes over sit eget.

Ledige stillinger

CBRE søger praktikant inden for økonomistyring & revision til efterårs-semesteret 2018

Til vores kontor i København søger vi en praktikant som læser til Finansbachelor, gerne med økonomistyring & Revision som studieretning

CBRE søger studentermedhjælper til grafisk design

Til vores kontor i København søger vi en studentermedhjælper, som enten læser eller har erfaring inden for grafisk design

CBRE søger praktikant til efterårs-semesteret 2018, gerne med studieretning i grafisk design.

Til vores kontor i København, søger vi en praktikant, som f.eks. læser Visuel Kommunikation, og gerne med Grafisk Design som studieretning.
Søger du en karriere hos Global Workplace Solutions eller inden for Facility Management?