Ejendomstype

Bolig

Frigør potentialet i dine boligejendomme med specialiserede strategier inden for investering, finansiering, værdiansættelse, due diligence og design.

residential-hero-972x1296
Vores erfaring med alt fra store, komplekse porteføljer til små private kapitalopgaver gør os i stand til at give rådgivning, der skaber værdi og resultater.

Services

Salg af beboelsesejendomme

CBRE Multifamily er den førende mægler af lejligheder på verdensplan og tilbyder investeringssalg, Debt & Structured Finance samt investment banking-services til både mindre private investorer og store offentlige selskaber inden for flerfamilieboliger.

Debt & Structured Finance

Få det maksimale ud af dine finansieringsmuligheder med vores tætte forbindelser til kapitalkilder rundt om i verden og vores erfaring med alle låntyper. Vores fuldt integrerede platform giver nem adgang til Freddie Mac-, Fannie Mae- og FHA-finansieringsprogrammer samt et omfattende kapitalnetværk, herunder korrespondentselskaber, banker og institutionelle långivere. 

Projektledelse

Vores professionelle projektledere leverer boligforbedringsprojekter fra start til slut – fra rådgivning, design, byggeri og idriftsættelse til den formelle afslutning og overdragelse – hvilket optimerer værdien og minimerer risikoen. Læs mere

Værdiansættelse og rådgivning 

Vores eksperter inden for værdiansættelse, vurdering og rådgivning anvender førende markedsdata og indgående markedskendskab for at levere de mest præcise værdiansættelser af flerfamilie- og boligbyggerier i hele verden. Læs mere 

Vores eksperter

Lignende artikler