Ejendoms- og porteføljeforvaltning

Facilities Management

Optimer performance på arbejdspladsen og få succes med førsteklasses Facilities Management (FM) og vedligeholdelsesservices.

facilities-managment-basic-hero-972x1296

Vores model

Vi er verdens førende integrerede facilities manager. Vores globale driftsmodel er styret af services, drevet af teknologi og har mulighed for at benytte de bedste leverandørpartnere. Vi udfører selv flere tekniske vedligeholdelsesopgaver i flere lande end nogen af vores konkurrenter, og det garanterer vores kunder værdi, der er uden sammenligning. Ved at levere værdi gennem ansvarlighed, strømlinet drift og partnerindkøb reducerer vi omkostninger, forbedrer oppetiden og fremmer oplevelsen på arbejdspladsen for vores kunder.

Kundefokuserede løsninger


Enterprise
Til multinationale virksomheder på tværs af alle ejendomstyper
CBRE servicerer verdens største lejere og arbejder tæt sammen med kundens ledere i alle funktioner for at levere målrettet ekspertise, der er tilpasset kundespecifikke mål.


Lokalt
Til enkelte bygninger, komplekse og kritiske aktiver og campusmiljøer

Levering af teknisk styrede FM-løsninger, leveret og administreret lokalt, enten bygning-for-bygning eller udbud-for-udbud.

Datacenterservices 
Til datacentre og tilknyttede kritiske aktiviteter

Leverer 99,999 % oppetid gennem vores eget Critical Environments Risk Management (CERM™) program, der fokuserer på at reducere risici relateret til menneskelige fejl. Læs mere

On-demand
Til ejendomsporteføljer spredt over flere lokationer

FacilitySource fra CBRE servicerer store, geografisk spredte brugere, der kræver facility-løsninger efter behov, og leverer en samlet platform til ordrer og porteføljestyring, dyb dataanalyse og adgang til et verificeret udbydernetværk. Læs mere

Integreret Lab Solutions
Til laboratorier, forsknings- og udviklingsafdelinger og farmaceutiske faciliteter med høj arbejdsbelastning

For kunder inden for biovidenskab reducerer CBRE ineffektivitet i laboratoriet og maksimerer brugen af laboratorieaktiverne gennem en række instrument-, vedligeholdelses- og porteføljestyringsservices, enestående dataintegration og strategiske alliancer med OEM-producenter. Læs mere

Vedligeholdelse af udstyr til materialehåndtering
Til logistik og distribution inden for kritisk sortering og materialehåndtering

For at imødekomme industriens voksende udvalg af vigtigt sorteringsudstyr tilbyder CBRE en samlet løsning af serviceydelser, herunder vedligeholdelse af mekaniske, elektriske og variable frekvensomformere, programmerbare controllere, transportbånd, pladearbejde, kredsløbsdiagnostik med mere.

Vores eksperter