Corporate social responsibility i de lokale samfund

Som ansvarlig virksomhed støtter og tilfører CBRE værdi til de lokale samfund, hvor vores medarbejdere bor og arbejder, samt til dem der trænger mest.

Som en del af sin corporate social responsibility oprettede CBRE i 2011 sit velgørenhedsprogram ”Building a Better Future”, der vil skabe en bedre fremtid for underbemidlede samfund i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Beslutningen blev truffet for at gøre mere som et fælles team, der arbejder i denne del af verden.


En bedre fremtid for unge i Afrika

 
I 2014 indgik CBRE et partnerskab med Plan International, der arbejder med velgørenhed for børn i store dele af verden. Det første fælles projekt fokuserede på Sierra Leone, som er et af verdens fattigste lande. Det var vores mål at give sårbare, unge piger en uddannelse og derved hjælpe dem væk fra overgreb og tvangsægteskaber. Der blev samlet over € 1,2 millioner ind takket være en utrolig indsats af CBRE teams i hele EMEA, og pengene er nu med til at give håb til en generation af Sierra Leones børn.
 
Det er værd at bemærke, at CBRE’s midler gjorde, at den britiske regering gav yderligere € 9 millioner, og dermed mangedoblede effekten på vores projekt. Konkret betød det, at CBRE og Plan International kunne hjælpe med at give 21.060 af Sierra Leones fattigste piger en uddannelse samt forbedre livet for yderligere 135.000 børn inden, under og efter den store ebolaepidemi. 
 
Efter at pengeindsamlingen for Sierra Leone blev afsluttet, har CBRE EMEA fortsat arbejdet med 485 af pigerne for at hjælpe dem med at blive uddannet til lærere. 

Mere sikkerhed i byerne

 

Samarbejdet med Plan International er fortsat. I 2017 kunne CBRE annoncere lanceringen af et nyt, fælles og banebrydende projekt over to år kaldet Safer Cities som et led i sin politik om at arbejde med corporate social resonsibility i lokale samfund. Baggrunden for projektet er, at hvert år flytter over 20 millioner piger til storbyer. Det kan være for at finde jobs og i nogle tilfælde for at flygte fra overgreb eller fra at være barnebrud, som det ofte ses i landlige samfund i den tredje verden. Desværre er mange storbyer et farligt sted for piger, hvor de dagligt bliver intimideret eller udsat for vold især på offentlige steder og i offentlig transport.
 
Plan International har projektet Safer Cities, der vil gøre storbyer mere sikre for piger og kvinder og til steder med tolerance, åbenhed og muligheder for alle. Projekter kører allerede i storbyer som Cairo, Kampala, Hanoi, Lima og Delhi. Nu vil CBRE med sine kunders hjælp starte det projekt op i Nairobi i Kenya og ændre livet for piger og kvinder der. 

Se vores kortfilm, og få mere at vide om vores Safer Cities-projektet, og hvordan man bliver en del af det.


“Vi er stolte af at udvide vores EMEA-dækkende partnerskab med Plan International ved at støtte Safer Cities-projektet. Det udgør en vigtig del af vores overordnede social corporate responsibility-engagement.” – Martin Samworth, CEO, CBRE EMEA


Katastrofehjælpsfond


CBRE har en lang tradition for at reagere ved naturkatastrofer og humanitære kriser og yde hjælp lige der, hvor der er mest brug for det. Som en del af vores corporate social responsibility donerer CBRE’s EMEA Disaster Relief Fund penge og giver lige så mange penge som vores medarbejdere donerer for at hjælpe. Siden 2011 har CBRE og medarbejdere samlet doneret mere end € 500.000 ved katastrofer gennem CBRE’s Global Disaster Relief Foundation, vores EMEA Disaster Relief Funds og medarbejderdonationer.