Med bredere erfaring og dybere viden end nogen anden aktør på markedet er CBRE den førende full-service erhvervsejendomsrådgiver.


Kort om CBRE Group Inc.


CBRE Group, Inc. er verdens største erhvervsejendomsrådgiver med en omsætning på $21,3 milliarder i 2018 og mere end 90.000 ansatte verden over (ekskl. affiliates).

CBRE har været på Fortune 500-listen siden 2008 med en placering som nummer 146 i 2019, mens vi af Lipsey Company blev vi valgt som branchens førende brand 17 år i træk. For syvende år i træk er vi desuden på Fortunes liste over “Most Admired Companies”- i 2019 har vi sågar indtaget førstepladsen for ejendomsbranchen.

Vores aktier sælges på New York Stock Exchange under symbolet “CBRE.”

CBRE tilbyder en bred vifte af integrerede ydelser, herunder udlejning, køb og salg, investeringsrådgivning, ejendomsadministration, vurdering, samt facility management og projektledelse af bygge- og renoveringsprojekter.

RISE - vores værdisæt


Respect

Vores medarbejdere agerer med omtanke for andres ideer og deler åbent information for at skabe tillid og opmuntre til samarbejde.

Service

Vi bestræber os altid på at løse kundernes udfordringer med entusiasme og omhu. Målet er at bygge langsigtede relationer ved at forbinde de rette medarbejdere, muligheder og kapital.
Integrity

Ingen person, aftale eller kunde vægtes højere end vores værdier og dedikerede arbejde til at yde vores bedste.

Excellence

Vi fokuserer altid på at skabe indbringende udbytte for vores kunder, ansatte og aktionærer.

Vores Historie

Læs om CBREs imponerende historie, som startede helt tilbage i 1906 i San Francisco, Californien, til i dag, hvor CBRE har etableret sig som en global full-service erhvervsejendomsrådgiver.

Milepæle

CBRE er anerkendt som en af de førende erhvervsejendomseksperter.