Med bredere erfaring og dybere viden end nogen anden aktør på markedet er CBRE den førende full-service erhvervsejendomsrådgiver. 

Kort om CBRE Group Inc.
I 2016 omsatte vi for på $13,1 milliarder, og beskæftigede mere end 75.000 ansatte (uden datterselskaber). 
 
CBRE har været på Fortune 500-listen siden 2008 med en placering som nummer 214 i 2017. Af Lipsey Company blev vi valgt som branchens førende brand 16 år i træk. Og for femte år i træk er CBRE udnævnt som en af Fortunes “Most Admired Companies” inden for ejendomsmæglerbranchen. 
 
Vores aktier sælges på New Yorks børs under symbolet “CBRE.”
 
CBRE tilbyder en bred vifte af integrerede ydelser, herunder facility management, køb og slag samt projektledelse af bygge- og renoveringsprojekter. Desuden tilbyder vi ejendomsrådgivning, investeringsrådgivning, ejendomsvurdering, ejendomsudlejning, strategisk rådgivning, ejendomssalg, låneydelser og udviklingsydelser.

 

RISE - vores værdisæt

 

Respect

Vores medarbejdere agerer med omtanke for andres ideer og deler åbent information for at skabe tillid og opmuntre til samarbejde.


Service

Vi bestræber os altid på at løse kundernes udfordringer med entusiasme og omhu. Målet er at bygge langsigtede relationer ved at forbinde de rette medarbejdere, muligheder og kapital.

Integrity

Ingen person, aftale eller kunde vægtes højere end vores værdier og dedikerede arbejde til at yde vores bedste.Excellence

Vi fokuserer altid på at skabe indbringende udbytte for vores kunder, ansatte og aktionærer.

Vores Historie

Læs om CBREs imponerende historie, som startede helt tilbage i 1906 i San Francisco, Californien, til i dag, hvor CBRE har etableret sig som en global full-service erhvervsejendomsrådgiver.

Milepæle

Vi søger altid kandidater, som har lyst til at være en del af vores dynamiske team