CBRE Research er et integreret fællesskab af fremragende forskere, der leverer til investorer og ejere jorden rundt. De står for grundige undersøgelser af ejendomsmarkedet, økonomiske prognoser og strategier for virksomheder og til den offentlige sektor.

ERIX

ERERIX er det globale ejerskabsprogram, CBRE Research bruger. Det registrerer sammenlagte, sammenlignelige data for ejendomsmarkedet i over 200 byer jorden rundt og bliver opdateret hvert kvartal. Systemet gør det muligt at samle lokale data fra adskillige markeder i en database hurtigt og effektivt. Alverdens lokale valutaer og pladsopmålinger bliver systematisk konverteret til internationale standarder, så rådgivere i hele verden kan sammenligne og analysere, mens lokal viden, ekspertise og data bliver sammenfattet til et ensartet og tilgængeligt sæt af relevante informationer om ejendomsmarkedet.

Econometric Forecasting

Vores tilgang til modellering og prognoser er stram. Det kombineres med global viden og lokal markedsekspertise fra lokale analytikere. Samlet giver det en unik forskningsbaseret tilgang til at levere målrettet rådgivning, beslutninger baseret på indsigt og i sidste ende bedre udbytte for vores kunder. CBRE’s økonometriske rådgivningsflagskib sikrer en sammenhængende modelleringstilgang, når det gælder om at forudsige centrale markedsvariabler på delmarkedsniveau inden for plads- og kapitalmarkedsgrundbegreber.

Global Research Gateway

Global Research Gateway er et værktøj, der samler CBRE’s fælles, globale researcharbejde på ét sted, og dermed giver nem adgang til vores aktuelle ekspertviden og indsigter på tværs af alle lande og brancher.