Advisory & Transaction Services

CBRE er verdens største inden for erhvervsejendomsrådgivning, og vores teams opbygger individuelle partnerskaber, der trækker på vores indsigt og erfaring for at skabe den størst mulige forretningsmæssige fordel og værdi for vores kunder.

Property Management

Vores teams arbejder med utrolige bygninger som The Gherkin i London, Shanghai Tower og GM Renaissance Centre i Detroit. Uanset bygningens størrelse er målet at optimere ejendomsværdien ved at tilpasse bygningens driftsresultater med brugernes forretningsmæssige mål.

Capital Markets

I Capital Markets kombinerer eksperter køb og salg af attraktive ejendomme, finansiering og investeringsbankvæsen i en enkelt, fuldt integreret global service, som optimerer resultater inden for ejendomsinvestering.

Global Workplace Solutions

Facilities Management og strategisk ejendomsrådgivning

Valuation & Advisory Services

Når kunder har virksomheder til salg, tilbyder CBRE unikt velinformerede perspektiver om værdifastsættelse af virksomhed. Dertil kommer rådgivning baseret på enestående erfaring og store datamængder samt vores altid høje service.

Investment Management (GI)

Vores konkurrencefordel er specialkompetencerne inden for ejendomme og infrastruktur samt fokus på at tilbyde vores kunder en omfattende kapacitet, et enestående netværk, grundig research og viljen til at ville præstere og skabe værdi.