Advisory & Transaction Services

CBRE er verdens største inden for erhvervsejendomsrådgivning, og vores teams opbygger individuelle partnerskaber, der trækker på vores indsigt og erfaring for at skabe den størst mulige forretningsmæssige fordel og værdi for vores kunder.

Ejendomsadministration

Vores teams arbejder med utrolige bygninger som The Gherkin i London, Shanghai Tower og GM Renaissance Centre i Detroit. Uanset bygningens størrelse er målet at optimere ejendomsværdien ved at tilpasse bygningens driftsresultater med brugernes forretningsmæssige mål.

Capital Markets | Ejendomsinvestering

Global Workplace Solutions

GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder Facilities Management og strategisk ejendomsrådgivning. Vi hjælper både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen.

Vurdering og værdifastsættelse

Værdifastsættelse, markedslejevurdering og ejendomsoptimering. Hvad enten det gælder vurdering af eksisterende ejendomme, refinansiering, køb, salg eller ejendomsoptimering kan vi yde professionel rådgivning – for både ejere og lejere.

Investment Management (GI)

Vores konkurrencefordel er specialkompetencerne inden for ejendomme og infrastruktur samt fokus på at tilbyde vores kunder en omfattende kapacitet, et enestående netværk, grundig research og viljen til at ville præstere og skabe værdi.