CBRE tilbyder et af markedets største udvalg af services inden for finansiel rådgivning for ejendomsbrugere og -investorer.


CBRE er verdens største ejendomsrådgiver inden for erhverv, og vores teams har den indsigt og erfaring der skal til for at skabe den størst mulige forretningsmæssige fordel og værdi for vores kunder.
 
Vores finansielle rådgivere kan trække på omfattende data, analyser og teknologi samt ekspertisen fra mere end 75.000 medarbejdere verden over. Dermed kan de tilrettelægge og levere en ejendomsstrategi i særklasse til virksomheder på tværs af brancher og behov. 
 
Uanset om det handler om kontorflytning, fastsættelse af leje, tiltrækning og fastholdelse af kompetencer eller finansiel rådgivning af investeringsporteføljen, har vores team et indgående kendskab til markedet både på lokalt og globalt plan, og vi kan levere kundespecifik og innovativ strategisk og økonomisk rådgivning.
 
CBRE er af National Real Estate Investor anerkendt som et af verdens største mæglerfirmaer og står for 50 procent flere handler end vores nærmeste konkurrent. Vores teams arbejder på tværs af alle de store aktivporteføljer, herunder kontor, butik og industri, med tilbud om lokal viden og adgang til international indsigt. Målet er, at hjælpe kunden til at opnå maksimal værdi af sine forretningsaktiver gennem hele lejemålet eller investeringen.


En integreret tilgang til kundepleje

 
Personlig rådgivning spiller en nøglerolle, når vores teams skal skabe kundens ejendomsstrategi. Når strategien efterfølgende skal implementeres, trækker teamet på indsigt fra Europa, Mellemøsten og Afrika og bruger kundespecifikke løsninger. Vores fokus er at levere høj, målbar værdi, og vores erfarne teams er altid klar til at hjælpe hele vejen. 
 
Vores finansielle rådgivning omfatter:
  • Porteføljestyring 
  • Ejendomsinvesteringer
  • Erhvervsejendomshandel 
  • Ejendomsporteføljetjenester
  • Strategisk porteføljerådgivning
  • Analyser af placering og arbejdsudbud
  • Arbejdsplads og arbejdsmiljø
  • Retailanalyser
  • Salg af erhvervsejendomme 

Advisory & Transaction Services

A&T | Investor Leasing

Vi er den faste sparringspartner, når forhandlinger med lejere og købere skal i hus, og når den endelige lejekontrakt eller købsaftale skal underskrives

Industri & Logistik

Retail

Vi hjælper både lejere og udlejere med udlejning af strøggadernes butikker, sammensætning af shoppingcentres optimale lejermix samt når retail-projekter skal udvikles og nye markedspladser etableres.

Ydelser for Occupiers

CBRE A&T Occupier team tilbyder en bred vifte af løsninger til både brugere og investorer, der skaber forretningsfordele for kunder verden over.