Vi kombinerer køb og salg af attraktive ejendomme, finansiering og investeringsmuligheder i en enkelt, fuldt integreret global service, som optimerer resultater inden for ejendomsinvestering.


For at kunne navigere i dagens komplekse, globale markeder inden for ejendomsinvestering og andre investeringsmarkeder er det vigtigt at kunne rådføre sig hos en ekspert, der kan hjælpe med at sikre det maksimale udbytte af investeringer. 
 
CBRE’s team i Europa, Mellemøsten og Afrika er blandt verdens førende inden for ejendomsinvesteringsbranchen. Med en fuldt integreret service, der spænder over rådgivning, køb, salg og finansiering, er målet altid at overgå vores kunders forventninger.

Vi er din professionelle partner ved salg og køb af ejendomme på det globale marked. Med dybdegående indsigt og viden om markederne rådgiver vi dig grundigt i investering i erhvervsejendomme, afkast og lån til investeringsejendomme og meget mere.


Ejendomsinvestering med et globalt perspektiv

 
Vores globale eksperter tilbyder transaktions-, finansierings- og investeringsløsninger på tværs af landegrænser i USA, Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien. Uanset om du har brug for ekspertrådgivning inden for salg eller strategisk porteføljerådgivning, er vores europæiske ekspertteam i 32 lande klar til at tilbyde et globalt perspektiv. 
 
Det kan vi hjælpe dig med:
 
  • Bistå med at identificere, erhverve og sælge ejendomme og porteføljer, forhandle centrale forretningsmæssige vilkår samt minimere risici ved transaktioner
  • Håndtering af behov for gælds- og aktieplaceringer på tværs af alle former for erhvervsejendomme
  • Ekspertrådgivning inden for fusion og opkøb, kapitaltilførsel, rådgivning inden børsnotering samt vurdering på strategisk ledelsesniveau

Investering i fast ejendom – kom godt i gang


Alle kan investere i ejendomme, men ikke alle kan opnå det potentielle afkast uden den nødvendige viden om det lokale marked. Du kan opnå store afkast på investeringsejendomme, hvis du investerer dine penge korrekt. 

Du vil opleve, at det globale marked er fyldt med ejendomme til salg, hvor ikke alle udgør basen for den ideelle investering. Vi har naturligvis den viden, der skal til for at finde den rigtige investeringsejendom, og vi  tager højde for det lokale marked og potentialerne.    

Vores eksperter hjælper dig med alle formaliteter, når du kigger på bygninger til salg. Vi hjælper dig med at forstå nøgletal ved køb af investeringsejendomme og erhvervslejemål til salg. Ved køb og salg af ejendomme tilbyder vi ekspertrådgivning, hvor du får overblikket over alle aspekter af din investering samt finansiering


De rigtige forbindelser til køb af investeringsejendom 

 
Vores team kan på baggrund af indgående kendskab, indsigt og finansiel ekspertise løse de mest krævende udfordringer på ejendomsmarkedet, uanset om du har brug for specifik ejendomsrådgivning til for eksempel køb af udlejningsejendom eller finansieringsrådgivning ved eksempelvis køb af erhvervsejendom.
 
Inden for de seneste ti år har branchen konsolideret sig, så der nu kun er en håndfuld globale aktører tilbage. Med kombinationen af finansiel rådgivning og mæglerekspertise har CBRE formået at placere sig blandt markedets førende inden for Capital Markets. Det gør os til din foretrukne partner ved køb og salg af investeringsejendomme på det globale marked. 

Erhvervsejendomme til salg

Søg vores ledige investeringsejendomme