Hvad enten det gælder vurdering af eksisterende ejendomme, refinansiering, køb, salg eller ejendomsoptimering kan vi yde en bred og professionel rådgivning – for både ejere og lejere. 


Som verdens førende erhvervsejendomsrådgiver, med mere end 700 lokale vurderingseksperter fordelt på 150 kontorer i Europa, Mellemøsten og Afrika, er vi i stand til at arbejde på tværs af grænser. Vores enestående kendskab til både lokale og globale markeder sikrer, at vores vurderinger er præcise, så vores kunder kan foretage de rigtige strategiske beslutninger på det bedst mulige grundlag. 
 
Og vi har altid fokus på at implementere den nyeste teknologi og avancerede teknikker, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen og kan levere den bedste ydelse. Et eksempel er vores brug af nye automatiske modeller til værdiansættelse gennem digital rapportering. 


Værdiansættelse


Som investor, lejer eller ejer tager enhver finansiel beslutning udgangspunkt i, hvad varen er værd. CBRE’s Valuation and Advisory-team tilbyder alt fra vurderinger af hele porteføljer og lånesikkerhed til vurderinger af erhvervsbygninger og boligejendomme. Vores ejendomsrådgivning tager altid udgangspunkt i en unik forståelse for kundens specifikke virksomhed og investeringsbehov – uanset branche. 
 
På lejesiden kan vi udarbejde markedslejevurderinger, der viser, om lejen er for høj eller lav – og danner grundlag for regulering, hvis prisen er for langt fra markedslejen. Denne service er alfa og omega for især de globale kunder, da lokalt kendskab kræver lokal tilstedeværelse. Vi benytter desuden et standardiseret internationalt managementsystem, som sikrer, at vores analysearbejde og rapporter udarbejdes efter branches højeste standarder. 


Det handler om at forstå markedet


Hver gang vi værdiansætter og yder rådgivning, sker det på baggrund af vores grundige markedsindsigt. Den får vi via vores globale fællesskab af fremtrædende forskere, CBRE Research, som leverer ejendomsmarkedsundersøgelser, økonomiske prognoser, corporate- og offentlige strategier til investorer og lejere over hele kloden. 
 
I Danmark har vi vores egen Research-afdeling, der giver os et indgående kendskab til det danske ejendomsmarked – viden, vi deler med kunderne, medierne og resten af det globale CBRE-netværk. 
 
Det betyder, at vi kan levere indsigtsfulde værdiansættelser hver eneste gang. Vores centralt styrede, internationale service giver samtidig de største fordele, hvis kunden har en mangfoldig portefølje eller har brug for at kunne arbejde på tværs af sprog- og kulturbarrierer. 
 
Resultatet taler for sig selv: Porteføljeværdiansættelser af aktiver til en værdi af mere end 5,4 milliarder danske kroner hvert år. 
 
Vi hjælper også meget gerne jer!
 
Kontakt os, hvis I har brug for at få værdiansat jeres virksomhed. 


Vores ekspertiseområder

 
  • Værdiansætte på tværs af grænser: Herunder porteføljeansættelse, lånesikkerhed, securisation, fusioner og afleveringer. 
  • Værdiansætte i enkelte lande: Vi har indsigt i markedskonkurrencen, lokal lovgivning, udvikling af infrastruktur og byggeregulativer.
  • Værdiansættelse baseret på research: Herunder porteføljefastsættelser, lånesikkerhed, fusion og overdragelse samt store byggerier over flere faser.
  • Rådgivning: Vi foretager studier af realiserbarhed, rådgiver om optimal produktsammensætning og leverer analyser baseret på research.