Kontorer

CBRE tilbyder et omfattende udvalg af tjenester, der kan hjælpe, uanset om kunden søger kontorejendomme eller vil flytte, sælge eller genforhandle leje. 

Industri & Logistik

Retail

Vi hjælper både lejere og udlejere med udlejning af strøggadernes butikker, sammensætning af shoppingcentres optimale lejermix samt når retail-projekter skal udvikles og nye markedspladser etableres.

Datacentre

Med strategisk og teknisk indsigt sørger vi for at virksomhedens kritiske digitale miljøer drives og tilpasses så nedetid minimeres eller helt elimineres.

Energi & Bæredygtighed

Ved at tage en holistisk tilgang til bæredygtig forretning udvikler vores team strategier, der ikke bare reducerer CO2-aftrykket markant, men også skaber langsigtede fordele og værdi for virksomheden. 

Hoteller

CBRE har et af branchens største hotelteams med fokuseret ekspertise, markedskendskab og globale forbindelser for at sikre kunderne succes ved køb eller salg af hotel.  

Laboratorier

Vores integrerede Laboratory Solutions (iLS) tilbyder en lang række innovative laboratoriefaciliteter og -løsninger. De kan optimere forretningskritiske laboratorieaktiviteter og forbedre effektivitet og aktivets tilgængelighed.