Kontorer

CBRE tilbyder et omfattende udvalg af tjenester, der kan hjælpe, uanset om kunden søger kontorejendomme eller vil flytte, sælge eller genforhandle leje. 

A&T | Industri & logistik

CBRE er specialister inden for industri- og logistikejendomme og tilbyder et omfattende udvalg af ydelser for investorer, udviklere og lejere baseret på førende data og research.

A&T | Retail

Vores eksperter har en enestående erfaring med at rådgive kunder om en forretningsejendom inden for retail, herunder detailagenturer, indkøbscentre, butikker uden for byerne samt lejerådgivning, ejendomsinvestering og ydelser for erhvervskunder.

Datacentre

Med en holistisk tilgang til bæredygtig forretning, udvikler vores teams strategier, der ikke bare reducerer CO2-aftrykket markant, men også skaber sikkerhed, langsigtede fordele og værdi for kunderne

Energi & bæredygtighed

Ved at tage en holistisk tilgang til bæredygtig forretning udvikler vores team strategier, der ikke bare reducerer CO2-aftrykket markant, men også skaber langsigtede fordele og værdi for virksomheden. 

Hoteller

CBRE har et af branchens største hotelteams med fokuseret ekspertise, markedskendskab og globale forbindelser for at sikre kunderne succes ved køb eller salg af hotel.  

Laboratorier