Data Centre Solutions


Kundernes forretning er i centrum og vores Data Centre Solutions-team er det eneste i verden, der tilbyder hele spektret af fuldt integrerede datacenterløsninger.

Ejere, lejere og investorer kan få rådgivning om placering og transaktionsydelser og vi tilbyder løbende projektstyring og integreret, daglig håndtering og support af datacentre. 

Vores eksperter forstår den enkelte virksomheds behov. CBRE har 5.000 dedikerede datacenterudviklere, -teknikere og andre eksperter, der styrer 600 datacentre i 150 byer verden over. Så uanset virksomhedens størrelse, rækkevidde og geografiske placering kan vores team samarbejde om at sikre it-løsninger og fleksibelt, ensartet datacentermanagement, der kan udvides eller reduceres løbende efter behov.


Et datacenter med førende teknologi


Vores tilgang sikrer, at strategien for virksomhedens datacenter er på forkant med tidens evigt skiftende teknologi og behovet for hurtig adgang til information døgnet rundt.

Vores effektive løsninger er udviklet, så de tager højde for cloud, colocation og andre kommende trends, og dermed er datahåndteringen designet til fremtidens forretningskrav.


Risk management er vigtigt


Vores projektledere har stor erfaring med at afstemme administrationsmæssige og finansielle behov med konstruktions- og designkrav. Derfor kan de hjælpe med at skabe økonomisk effektive løsninger, der minimerer risikoen og samtidig maksimerer effektiviteten. 

Pålideligheden er altafgørende for et datacenter. Vores løsninger har vist, at man kan reducere den operationelle risiko skabt af menneskelige faktorer med op til 80% gennem målrettet uddannelse. 


Global ensretning og skalerbarhed

 
Som markedsleder er CBRE ansvarlig for 6.5 millioner m2 datacentre over hele verden. Det gør, at vores tilbud om en datacenterløsning kan tilpasses kundernes behov fuldstændigt. Samtidig sikrer den globale rækkevidde og markedsstyrke de bedst mulige kontraktmæssige, operationelle og finansielle resultater for kunderne.

De typiske omkostningsreduktioner er 20% på både colocation og energiomkostninger, og den gennemsnitlige besparelse på operationelle udgifter er 15%. Det skaber reel værdi for den enkelte organisation og sikrer virksomheden fremdrift i markedet. 

Vores Data Centre Solutions-eksperter kan sammensætte en datacenterløsning med eksempelvis cloud datacenter, datacentermanagement eller noget helt tredje alt efter kundens behov. Dermed er de ofte med til at fremtidssikre kundernes strategier og mål.

 
Find ud af mere på vores globale datacenter hjemmeside