CBRE er den førende erhvervsmægler på markedet, når det gælder rådgivning om erhvervsejendomme. Hos os får I højspecialiseret viden og et unikt kendskab om alt lige fra finansiering til lejerrepræsentation. 


Skal I flytte til nye kontorlokaler, investere i nye erhvervsejendomme eller genforhandle leje?
 
Som den eneste full-service-ejendomsrådgiver i Danmark er vi leveringsdygtige i kvalificeret rådgivning og har kompetencer inden for alle typer af erhvervsejendomme. Vi bistår gerne med professionel hjælp til alt lige fra kortlægning af finansieringsmuligheder til vurdering, indretning af kontorbygninger, lejerrepræsentation og ejendomsadministration. 
 
Vores professionelle eksperter har et unikt indblik i udviklingen for kontorlokaler, og vi kan garantere en specialiseret indsigt og viden om det lokale såvel som det globale marked. 
 

Vores kontorydelser inkluderer:

Lejerrådgivning

CBRE’s ”Tenant Rep”-team rådgiver lejere med søgning og forhandling/genforhandling af erhvervslejemål. Vores rådgivning omfatter enhver type af erhvervslejemål, dvs. både kontor, butik, datacentre, industri og logistik.

Udlejning af ejendomme

Rådgivning omkring udlejningsejendomme i Danmark. CBREs Investor Leasing Team står for udlejning af erhvervsejendomme og salg af brugerejendomme – inden for kontor, samt industri og logistik.

Salg & Køberrådgivning

Køb og salg af erhvervsejendomme, både enkeltejendomme og porteføljer, kræver ekspertise og netværk. I Capital Markets er nøgleord som respekt, integritet, service og effektivitet en integreret del af arbejdet. 

Ejendomsadministration

Vores teams arbejder med utrolige bygninger som The Gherkin i London, Shanghai Tower og GM Renaissance Centre i Detroit. Uanset bygningens størrelse er målet at optimere ejendomsværdien ved at tilpasse bygningens driftsresultater med brugernes forretningsmæssige mål.

Projektledelse

I vores mangeartede arbejde med erhvervsejendomme hjælper CBRE med at identificere og implementere målbare forbedringer på virksomhedens arbejdsplads. 

Vurdering og værdifastsættelse

Værdifastsættelse, markedslejevurdering og ejendomsoptimering. Hvad enten det gælder vurdering af eksisterende ejendomme, refinansiering, køb, salg eller ejendomsoptimering kan vi yde professionel rådgivning – for både ejere og lejere.

Workplace & Occupancy

Vores Workplace & Occupancy team hjælper virksomheder med at identificere og implementere løsninger, der øger trivslen på arbejdspladsen og giver gode resultater på bundlinjen.

A&T | Udlejning

Kontorudlejning i hele landet