CBRE er den førende erhvervsmægler på markedet, når det gælder rådgivning om erhvervsejendomme. Hos os får I højspecialiseret viden og et unikt kendskab om alt lige fra finansiering til lejerrepræsentation. 

Skal I flytte til nye kontorlokaler, investere i nye erhvervsejendomme eller genforhandle leje?
 
Som den eneste full-service-ejendomsrådgiver i Danmark er vi leveringsdygtige i kvalificeret rådgivning og har kompetencer inden for alle typer af erhvervsejendomme. Vi bistår gerne med professionel hjælp til alt lige fra kortlægning af finansieringsmuligheder til vurdering, indretning af kontorbygninger, lejerrepræsentation og ejendomsadministration. 
 
Vi sammensætter det bedste team, der kan følge et projekt til dørs i et samarbejde baseret på gensidig tillid. Vi værdsætter den personlige og nære relation til kunden og sætter en høj standard for kvaliteten af alt vort arbejde.
 
Vores professionelle eksperter har et unikt indblik i udviklingen for kontorlokaler, og vi kan garantere en specialiseret indsigt og viden om det lokale såvel som det globale marked. 
 
Når erhvervsejendomme skaber værdi
Som kunde hos os får I adgang til vores omspændende globale netværk. Her har vi samlet alle vores specialisters unikke kompetencer – en klar konkurrencefordel for jer. Med afsæt i information og ressourcer fra hele verden vil vi være med til at øge værdien af jeres ejendom og hjælpe jer med at reducere udgifter og risici.
 
CBRE er markedets bedste rådgiver og sparringspartner, uanset om I har en verdensomspændende virksomhed, en enkelt kontorbygning eller en grund til salg. 
 
Vi er eksperter inden for:
 
Udvikling 
Energi og bæredygtighed
Facilitetsadministration og tjenester
Finansiel rådgivning
Investeringsrådgivning for investorer, udviklere og brugere
Kontorleje
Kontorlejerrepræsentation  
Planlægning 
Projektstyring
Ejendomsadministration 
Vurdering

A&T | Udlejning

Kontorudlejning i hele landet