Vores integrerede Laboratory Solutions (iLS) tilbyder en lang række innovative laboratoriefaciliteter og -løsninger. De kan optimere forretningskritiske laboratorieaktiviteter og forbedre effektivitet og aktivets tilgængelighed. Samtidig reduceres omkostninger og risici, og dermed bliver der mere tid til forskning og videnskabelige resultater i det enkelte laboratorie.
 
Globalt styrer iLS-teamet en omfattende række centrale laboratorie- og analyseinstrumenter, hvoraf størstedelen er inden for de kritiske rammer af GXP-kvalitetssikringen. I lægemiddelindustrien arbejder vores iLS-eksperter i partnerskaber med en række førende internationale selskaber. 
 
Målet er at skabe kundespecifikke løsninger, der hjælper selskaberne med at opnå de rigtige resultater. Det nås ved at levere en kombination af egenudvikling og styret, relevant udstyr fra udviklere og specialistforhandlere. CBREs iLS-team yder support til alle de centrale brancher, der udfører videnskabeligt arbejde, udvikler og tester under strenge regler og krav. Det omfatter biologiske studier, sundhed, olie og gas, miljøydelser, fødevarer og drikke, kemiske virksomheder, industriel fremstilling, universiteter og museer, der kræver særlige laboratoriefaciliteter.
 
Vores eksperter giver den omfattende støtte til drift, kvalitet og overholdelse, som der skal til for at opfylde de mest kritiske regulatoriske miljøer. Derudover får organisationen også en række laboratorieydelser, der giver ekstra værdi. 


Omfattende og fuldt integrerede ydelser til ethvert laboratorie

 
CBRE kan tilbyde en omfattende og fuldt integreret portefølje af ydelser, der dækker hele levetiden for et laboratorie. Løsningen kan omfatte laboratoriets design, konstruktion, beliggenhed, omplacering, modernisering og dag-til-dag-aktiviteter. Det kan være alt fra vedligeholdelse, reparation, kalibrering, virkningsgrad, kvalificering og validering af avanceret udstyr til vask af glas og autoklaver, håndtering af forbrugsvarer, lager og affald, opsætning af udstyr, medieforberedelse, optimering af metoder og hjælp til robotter og automation.
 
Vores eksperter leverer uvildig rådgivning uafhængig af forhandlere og teknologi, men til gengæld baseret på den viden og erfaring der er indsamlet gennem arbejdet med laboratoriefaciliteter over hele verden. 


Kundespecifikke løsninger der optimerer aktiviteter og giver mere tid til forskning

 
Vores iLS-team tilbyder hjælp til laboratorieudstyr, tekniske laboratorieydelser og overordnede laboratorieydelser. Desuden er der et udvalg af supplerende specialiserede laboratorieydelser, som giver bedre resultater for vores kunder og skaber mere tid til forskning, der styrker forretningen.
 
Vores ydelser omfatter:
  • Styring af indkøb og flere forhandlere: Eksperter i forsyningskæder og indkøb til laboratorier sikrer kunden en optimal omkostningsmodel og tilgang.   
  • Datarådgivning: Her kombineres smarte analyse- og business intelligence-værktøjer med ekspertise og styring i hele aktivets levetid. Alt er designet til at forbedre udstyrets anvendelse og virkningsevne.
  • Programstyring og innovation: Vores team af specialiserede projektmanagere fokuserer på at støtte kundernes kritiske laboratorieprogrammer. Det omfatter omplacering af laboratorier, modernisering og innovative, værdiskabende initiativer.
  • Kundeengagement: Kundespecifikke roller og programmer der skaber højt engagement hos interessenter inden for komplekse, forskningsmiljøer. Det indbefatter en række videnskabelige koordineringsroller i laboratoriet for at støtte vores kunders forskningsmiljøer og hjælpe med at fremskynde deres vigtige forsknings- og udviklingsaktiviteter.