Lejerrådgivning

CBRE’s ”Tenant Rep”-team rådgiver lejere med søgning og forhandling/genforhandling af erhvervslejemål. Vores rådgivning omfatter enhver type af erhvervslejemål, dvs. både kontor, butik, datacentre, industri og logistik.

Porteføljeadministration

CBREs ejendomsporteføljetjenester hjælper med at styre aktiver, risici og kontakten mellem udlejer og lejer. Vi kan give en samlet og præcis vurdering af data fra kundens ejendomsportefølje og bistå med en udførlig administration af lejemål.

Projektledelse

I vores mangeartede arbejde med erhvervsejendomme hjælper CBRE med at identificere og implementere målbare forbedringer på virksomhedens arbejdsplads. 

Workplace & Occupancy

Vores Workplace & Occupancy team hjælper virksomheder med at identificere og implementere løsninger, der øger trivslen på arbejdspladsen og giver gode resultater på bundlinjen.

Corporate Capital Markets

Vores ekspertise dækker alt fra lejestrukturering til porteføljestrategier. Vi tilbyder ydelser i hele EMEA specielt for virksomheder, der ejer eller bruger erhvervsejendomme.

Facilities Management

Global Workplace Solutions leverer Facilities Management-løsninger med både hard service, såsom teknisk vedligehold, og soft services, som f.eks. kantine eller rengøring.

Transaction Management

Vores mål er at lægge en samlet porteføljestrategi, som kan sikre de køb, salg, lejefornyelser og vurderinger af handelsmæssig leje, der sikrer kunderne den største succes.