redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Corporate Capital Markets

CBRE er meget aktive på det globale marked for erhvervsejendomme og investeringsejendomme. Som på andre kapitalmarkeder har en bruger eller selvejer af erhvervsejendomme de samme behov som en investor. Virksomheden kan dog forpasse store muligheder, hvis ejendomme ikke er en del af kerneforretningen. 

Corporate Capital Markets (CCM) er en division under CBRE’s Capital Advisors-team. Her tilbydes ydelser i hele EMEA specielt for virksomheder, der ejer eller bruger erhvervsejendomme. Eksperterne analyserer alle kapitalmarkedsløsningerne grundigt for at skabe værdi på samme måde, som de gør for vores investeringskunder. Derfor tilbydes der også en lang række ydelser. Der er rådgivning om monetær finansiering og lejestrukturering. Desuden kan virksomheder hente hjælp til konsoliderings- eller flytningsprojekter der involverer alle former for ejendomme til salg. Det kan være til eksisterende brug eller bedste alternativ. Eksperterne kan også hjælpe med finansiering af nye projekter. 

I tæt samarbejde med CBRE’s amerikanske CCM-team kan EMEA’s CCM-eksperter tilbyde særlige ydelser til virksomheder. Det omfatter analyser, anbefalinger og styring af udførelse.

Vores CCM-team har bred viden og ekspertise inden for finansiering, regnskab, økonomi og skat, og det sikrer, at vores kunder får den maksimale værdi ud af deres investeringsejendomme. 


Vores ydelser inden for kapitalmarkeder for virksomheder omfatter:


  • Salg og afståelser
  • Køb og afståelser
  • Porteføljestrategier
  • Strategier for alternativ brug af overskudsaktiver
  • Salg af overskudsaktiver
  • Finansiering af byggeprojekter der er skræddersyet til lejer
  • Rådgivning om lejeDen førende rådgiver


CBRE er en af de førende inden for rådgivning om salg af erhvervsejendomme. Siden 2003 har vores rådgivere stået for mere end $ 17,6 mia. i salg og afståelser. 

Stadig flere virksomheder anvender salgs- og afståelsesordninger til at tilgå deres ejendomsporteføljers kapitalværdi, mens de fastholder og sikrer langsigtede brugsforhold og kontrol over aktiverne. Salg og afståelser kan samtidig være en meget effektiv måde at håndtere en fremtid flytning fra en ejendom. 

Vores CCM-team har erfaringen og størrelsen til at levere en kundespecifik løsning til alle virksomhedens behov inden for erhvervsejendomme.