Global Workplace Solutions leverer Facilities Management-løsninger med både hard service, som typisk inkluderer alt teknisk vedligehold også af kritiske miljøer - og soft services, f.eks. kantine, rengøring og reception eller fuldt integreret scope inklusiv Facilities Management-ledelse.

Vi udfører selv alle tekniske services og er specialiserede i kritiske miljøer som for eksempel produktionsmiljøer og datacentre hvor oppetid og kvalitetssikring er helt afgørende. Og vi håndplukker de bedste og mest konkurrencedygtige partnere til de services, vi ikke selv står for via et veldokumenteret og afprøvet supply chain-program. Eller hjælper med rådgivning og projektledelse, når kunderne skal flytte, bygge om, bygge til eller bygge nyt. 

Globalt overblik
Vi giver internationale virksomheder et globalt overblik og en ensretning af driften af deres bygninger, så det brand, man møder, er det samme i henholdsvis København, Stockholm og London. Vores kunder får en global styringsstrategi og en samarbejdspartner som kan hjælpe med at træffe de rette beslutninger baseret på indgående markedskendskab og relevante data. 

Vi hjælper med: 

  • Facilities Management-løsninger med hard/soft services eller fuldt integreret scope inklusiv Facilities Management-ledelse
  • Kritisk vigtige miljøer, herunder datacentre og kontrollerede produktionsmiljøer
  • Robust kvalitetsstyring
  • Globale best practices og standarder for drift og udvikling af en ejendomsportefølje
  • Energibesparende tiltag og bæredygtige løsninger
  • Indkøbsaftaler med de bedste leverandører


Kontakt os for at høre mere om vores outsourcing-modeller, som vi sammen kan tilpasse ud fra de resultater, I søger.