CBRE’s ”Tenant Rep”-team rådgiver lejere med søgning og forhandling/genforhandling af erhvervslejemål. Vores rådgivning omfatter enhver type af erhvervslejemål, dvs. både kontor, butik, datacentre, industri og logistik.Kunder hos CBRE får adgang til et af verdens mest omfattende kompetencenetværk samt en lang række rådgivningsløsninger, som kan styrke udviklingen af virksomhedens ejendomsstrategi. 

Vores netværk, der tæller over 400 kontorer og 500 rådgivere i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika), afslutter hvert år transaktioner på ca. fire mio. m2 kontorejendomme samt på ca. fem mio. m2 industri- og logistikejendomme – i alt ca. 3.600 transaktioner årligt. 

Reducerede omkostninger og risk management
Vi udformer og implementerer vi en strategi, der specifikt tilpasses den enkelte virksomhed, og hvor alle økonomiske og driftsmæssige risici indgår. 

Vores målsætning er at forstå kundens forretning og behov. Kun gennem tæt samarbejde med kunden kan vi levere rådgivning, der overstiger forventningerne. 

Tilpassede ydelser
Vores transaktionsservices inden for erhvervsejendomme følger en strømlinet proces, der trækker på al den viden, erfaring og ekspertise vores globale organisation besidder. Kunden har altid én fast kontaktperson, der er helt inde i kundens forretningsspecifikke behov, ønsker og krav – også selvom det blot drejer sig om en enkelt transaktion.
 
CBRE sikrer, at enhver beslutning er baseret på en omfattende gennemgang af demografiske forhold, infrastruktur og markedstrends og -værdier m.m.