redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Lejerrådgivning

Rådgivning omkring strategi, søgning efter erhvervslejemål og kontraktforhandlinger
Rådgivning omkring strategi, søgning efter erhvervslejemål og kontraktforhandlinger
CBRE’s ”Tenant Rep”-team rådgiver lejere om strategi, søgning efter og forhandling/genforhandling af erhvervslejemål. Vores rådgivning omfatter både kontorlejemål, industri og logistik.


Når et nyt lejemål skal findes, er der en lang række beslutninger, der skal træffes. Først og fremmest er det afgørende at lejemålet passer ind i virksomhedens strategi. Vi hjælper danske og internationale virksomheder med lejerrådgivning – og med at definere, udvikle og eksekvere ejendomsstrategier.

Til en start er det vigtigt at kende målet med og funktionskravene til virksomhedens fremtidige lejemål. Måske kan det eksisterende lejemål omorganiseres eller struktureres til at opfylde nye behov og funktioner. Den eksisterende lejekontrakt kan muligt genforhandles, således at den fremadrettet matcher eventuelle organisatoriske ændringer i virksomheden og giver mulighed for fleksibilitet.

I andre tilfælde er det nødvendigt at søge efter nye lokaler. Det sker f.eks. på baggrund af analyser af virksomhedens nuværende arealanvendelse, forståelse for virksomhedens kultur, økonomi og målsætninger. Er det rekruttering, optimering eller nye målsætninger, der driver behovet for nye rammer?

Disse analyser hjælper med at definere de kriterier, der lægges til grund for en lejemålssøgning.

Når lejemålet er fundet, sikrer vi, at det lever op til arbejdspladsstrategien samt virksomhedens målsætninger og visioner.

Under kontraktforhandlingen anvender vi vores lokale markedskendskab til at sikre de bedste vilkår. Dette gælder såvel ved kontraktindgåelsen som den dag lejemålet skal opsiges. Resultatet er optimale lejevilkår, både hvad angår fleksibilitet, økonomi, øvrige kommercielle vilkår og de forhold, der ligger jeres virksomhed på sinde.

Er der behov for at lejemålet ombygges eller renoveres, står vores projektledere klar til at hjælpe med dette, hvad enten der er tale om udbud af byggearbejder, budgetstyring, udarbejdelse af specifikationer for it- eller andre tekniske projekter.

Det er vores mål, at rammerne tilpasses virksomheden - ikke omvendt!

Kontakt os

Mikael Jahn
Mikael Jahn
Senior Director - Head of A&T, Occupier
ADVISORY & TRANSACTION SERVICES
+45 7022 9601
+45 2264 9489

Medarbejdere i CBRE Danmark

A&T Occupier - Lejerrådgivnings-ydelser

Læs mere om de forskellige tjenester vi arbejder med.