redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Transaction Management

Vores mål er at lægge en samlet porteføljestrategi, som kan sikre de køb, salg, lejefornyelser og vurderinger af handelsmæssig leje, der sikrer kunderne den største succes.

CBRE yder en toneangivende porteføljestyring, og det skyldes ikke mindst et tæt samarbejde med de enkelte kunder om alle deres ejendomsinteresser. Målet er at lægge en samlet porteføljestrategi, som kan sikre de køb, salg, lejefornyelser og vurderinger af handelsmæssig leje, der sikrer kunderne den største succes.

Gennem vores ydelser kan kunden få det fulde forretningsmæssige overblik over deres ejendomsporteføljer. Det skyldes en pålidelig rådgivning, og en samlet tilrettelæggelse af strategier der skaber værdi og samtidig håndterer risici. 

Vores eksperter anerkender, at selve ejendommene ofte ikke er kundens hovedfokus. For at sikre at vores løsning passer optimalt til kundens forretningsstrategi og markedsforhold, trækker eksperterne på vores netværk, størrelse og centrale koordinering for at udvikle den bedste løsning.

Teamet kan tilbyde porteføljestyring med et stort udvalg af tjenester samt den unikke indsigt i det globale marked, det giver at have mere end 150 porteføljeeksperter fordelt i hele verden. Vores team arbejder sammen med 6.600 mæglere, der står for 80.000 handler, og administrerer for over $ 284 mia. hvert år. Det giver vigtig viden og et godt grundlag for en effektiv porteføljestrategi.


Global porteføljestyring og udgiftsbesparelser


CBRE har omfattende ekspertise i at strømline handelsprocessen. Det sparer tid og penge på alt fra enkeltstående handler til global porteføljestyring og håndtering af lejeforpligtelser. Desuden kan vores rådgivning om porteføljestrategi og -styring hurtigt identificere udgiftsbesparelser i kundens virksomhed. En optimering af handelsmæssige aftryk kan typisk resultere i en besparelse på 20 %.

Nogle virksomheder kan have gavn af et internt projektstyringskontor til at koordinere hver tjeneste. Det skabte vores eksperter for Sony, og det hjalp elektronikgiganten med at reducere gulvpladsen med 41 %, driftsudgifter med 42 % og antallet af ansatte med 26 %.

Vores kunder vil eksempelvis typisk spare 8 % på lejeudgifter. Det kan tilskrives adgangen til verdens største mæglernetværk, der hjælper vores eksperter med at reducere udgifterne, uanset om det drejer sig om en enkelt ejendom eller en global portefølje.