Design & Build

Cost Advisory

$name

Planlæg og kontroller omkostninger, håndter risici og køb effektivt

Vores globale omkostningsdatabaser er blandt de største i verden inden for erhvervsejendomme. Det giver os en indgående forståelse af konstruktionsomkostninger, byggebranchen og de mange faktorer, der påvirker omkostninger.

Vi kan forudse og mindske risici, der stammer fra hurtige forandringer i økonomier, supply chains og produktioner, og derved kan vi hjælpe med at reducere indvirkningen på dit projektbudget. Du ser måske omskifteligheden som en risiko, men vi ser den som en mulighed. En mulighed, du kan drage fordel af.

Vores supply chain-netværk på bestyrelsesniveau betyder, at vi kan skabe den opmærksomhed om dit projekt, som det fortjener, og som teamet har brug for for at sikre succesfuld gennemførsel.

Her er nogle af de måder, hvorpå vi kan tilføre værdi til hvert stadie af et projekts livscyklus:

  • Skabe omkostningssikkerhed og -styring på både projekt- og porteføljeniveau.
  • Bruge indsigt fra vores globale omkostningsdatabase inden for international, national og lokal omkostningsbenchmark for forskellige projekttyper.
  • Optimere udgifter med fokus på at få valuta for pengene og spare omkostninger.
  • Forbedre vores kunders evne til at træffe beslutninger gennem dataanalyser.
  • Mindske risici gennem implementering af fornuftige finansielle overblik.
  • Sikre besparelser og kontinuerlig værdistyring.

Ydelser

Kapitalplanlægning
Vi afstemmer din planlagte projektpipeline med dine bredere strategiske mål for at prioritere projektudgifter og sikre effektive praksisser gennem forbedret ressourceplanlægning og kapitalprognoser. En ordentligt implementeret og vedligeholdt kapitalplan beskytter dine aktiver mod risici og optimerer effekten af det, du bruger hvert år.

Omkostningsrådgivning
Pålidelig og transparent omkostningsplanlægning og -kontrol ved hjælp af risikoreduktion, værdistyring, besparende indgreb og optimale indkøbsstrategier. Vores eksperter bidrager med kompromisløshed, styring og omkostningskontrol i kundernes beslutninger, og de holder fokus på at reducere de totale ejerskabsomkostninger og kapitaludgifter på projekt- og porteføljeniveau.

Omkostningsvurdering ved genopbygning
Arbejd sammen med eksperter inden for omkostningsvurdering ved genopbygning (Reinstatement Cost Assessments). Vi sikrer, at du får den rigtige forsikringsdækning til den bedste pris. Vi hjælper dig med at undgå at blive underforsikret, fordi det eksponerer dig for potentielle tab i tilfælde af erstatningskrav, og vi sikrer, at din ejendom ikke er overforsikret, så du betaler for meget. Vi er en af bare en håndfuld virksomheder i verden med et team dedikeret udelukkende til Reinstatemet Cost Assessments. Vores team er et af de største.

Møbelrådgivning
Med fokus på hvordan man køber, og ikke hvad man køber, forhandler vores indretningsrådgivere prisnedslag og skaber gennemsigtighed i indkøbsprocessen.

Skattemæssige afskrivninger
Drag fordel af den oversete værdi i din ejendomsportefølje og opnå betydelige skattebesparelser. Vores team, der arbejder med skattemæssige afskrivninger, finder muligheder, der forbedrer dit cash flow ved hjælp af de skattefordele, man kan få fra kapitaludgifter. Baseret på en omhyggelig analyse af kapitaludgifter, konstruktionstegninger og on-site inspektioner forbereder og fremsætter vi erstatningskrav, og sidenhen forhandler vi på dine vegne.
$name
CBREs brancheførende omkostningsteknologier gør det muligt for vores eksperter at levere dynamiske kapitalplaner og projektestimater hurtigt og præcist.

Lignende Artikler