Forretningsoptimering

Forretningsanalyser

Skab nye muligheder for din virksomhed med løsninger, der udnytter styrken i data.

business-anayltics-hero-972x1296

Om

Data og indsigt er kernen i vores forretning og evne til at skabe gode resultater for kunderne. Vi bruger en tilgang funderet på verifikation af data, automatisering og integration til at løse de mest komplekse big data-dilemmaer, som branchen står over for. Vores team kan fortolke data om alt fra dataindsamling på tværs af systemer til sikring af datanøjagtighed, så vores kunder kan tage en kvalificeret, strategisk beslutning.
Vores betydelige investeringer i mennesker og teknologi har gjort os i stand til at indsamle data af utrolig høj kvalitet, sikre nøjagtighed og levere handlingsorienteret indsigt for at hjælpe kommercielle aktører med at udnytte mulighederne.

Datadrevet tilgang

 1. En rådgivende, kundecentreret tilgang til teknologi- og analyseløsninger

  I tæt samarbejde med dig leverer vi løsninger, der udnytter data fra flere kilder (dine og/eller vores) for at skabe forretnings-og driftsindsigt, der gør det muligt at opnå strategiske resultater.
 2. Samarbejde giver en skalerbar, fremtidssikker i løsning

  Vi gør en indsats for at forstå dine mål og prioriteter samt de nødvendige data, rapporter og teknologier, der kræves for at møde dig, hvor du er i dag, og fremskynde din rejse. Vi samarbejder med dig om at udvikle teknologiske og analytiske køreplaner til at vise vejen.
 3. Et suverænt datalager

  Vores egenudviklede Enterprise Data Platform (EDP) automatiserer dataflow fra forskellige teknologiske værktøjer brugt af erhvervsejendomsrådgivere på tværs af geografiske områder og serviceområder, og den integrerer information fra CBRE og kunde- og tredjepartsdatakilder. Vores førende position på markedet giver indsigt gennem prognoseanalyser, kunstig intelligens og maskinlæring, der automatiserer arbejdsgange og fremmer effektiviteten.
   
 4. Dataforvaltning

  Vores governance-proces omfatter kernediscipliner såsom kvalitetsstyring af data, styring af informationscyklusser, sikkerhed og privatliv samt understøttende discipliner, der omfatter dataarkitektur, klassificering, revision og rapportering.

CBRE Vantage Analytics: Datadrevet indsigt på tværs af hele porteføljen

CBRE’s forretningsanalyser kombinerer automatiseret dataintegration i vores egen dataplatform med dynamisk dashboardanalyse. Gennem Vantage Analytics, en positioneringsanalyse, hjælper vi dig med at visualisere og navigere i din portefølje, og vi gør det muligt for autoriserede CBRE-og kundemedarbejdere at undersøge data, få adgang til og downloade planlagte rapporter, køre rapporter interaktivt og aktivere online analyser for at træffe datadrevne beslutninger.

Vores eksperter

Lignende artikler