Investering, finansiering og værdiansættelse

Capital Markets

Få proaktive indsigter og strategier, der åbner muligheder, skaber afkast og forbedrer resultatet af dine ejendomsinvesteringer i alle geografiske områder og på tværs af alle aktivklasser.

$name

Ejendomssalg

Som verdens førende inden for opkøb og afhændelse af indtægtsgivende ejendomme for tredjepartsejere og virksomheder bruger vi dybtgående markedskendskab, transaktionsekspertise, stærke relationer og effektiv eksekvering til at forudse tendenser, skaffe kapital og maksimere afkast.

Debt & Structured Finance

Vi skaber innovative muligheder for ethvert kapitalbehov gennem indgående viden om transaktioner, robuste relationer til långivere og egenudviklet teknologi. Læs mere 

Real Estate Investment Banking

Vi stiller omfattende viden, adgang til investorer og strategisk rådgivning på tværs af investeringsspektret til rådighed, inklusive vejledning om M&A, placering af egenkapital og handel med sekundære likviditetsudbydere.

Ejendomstyper

 • industrialandlogstics-hero-972x1296

  En komplet pakke af services til brugere og investorer inden for industri- og logistikejendomme.

 • Office Building Image

  Brug verdens mest omfattende platform for ejendomsservices til at finde nytænkende løsninger til dine behov som ejer eller investor.

 • $name

  Frigør potentialet i dine boligejendomme med ekspertstrategier inden for investering, finansiering, værdiansættelse, formidling og design.

Vores eksperter

Relaterede ydelser

 • Der er ikke to aktiver, udlejere eller lejere, der er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for ejendomsadministration.

 • Drag fordel af skræddersyede marketing- og udlejningsstrategier, der skaber værdi på tværs af alle aktivklasser inden for erhvervsejendomme.

 • CBREs vurderingsteam har adgang til indsigt og erfaring, som andre ikke har, så de kan levere værdi til kunder, som andre ikke kan.

Lignende Artikler