Plan, Lease & Occupy

Porteføljestrategi

Positioner din ejendom som et aktiv med kvalificeret porteføljeanalyse, der identificerer mulighederne og leverer handlingsorienterede strategier tilpasset din forretning.

portfolio-optimization-hero-972x1296

Indgående ekspertise, holistisk tilgang

Vores strateger udvikler årlige porteføljestrategier, gennemfører din køreplan og administrerer din portefølje og site-plan. Strategerne fungerer som en bro mellem CBRE og kunderne, og de agerer som din stemme og giver dig viden fra vores organisation. Vi har et erfarent team med indgående ekspertise og erfaring, som leverer omfattende løsninger, inklusive administration, porteføljediagnostik, occupancy management og fleksible pladsløsninger.

Viden og teknologi uden sidestykke

Med mere pres på virksomhederne i forhold til at levere exceptionel performance og gode marginer inden for ejendomsporteføljer er det blevet kritisk for bundlinjen at kunne identificere besparelser og operationel effektivitet. For at imødekomme dette behov har CBRE udviklet Portfolio Optimizer, som er et effektivt softwareværktøj, der kombinerer porteføljedata med markedsviden for at afdække muligheder for effektivisering og besparelser.

End-to-end-løsninger, handlingsorienterede strategier

Med en indgående forståelse af, hvad der kræves for at få succes, arbejder vores strateger sammen for at tilpasse strategien, reducere omkostninger, udstikke en klar retning og tilføre værdi for kunderne.

Vores eksperter

Lignende artikler