CBRE’s team af finansielle rådgivere står for branchens førende uafhængige rådgivning om kapitalmarkeder. Det er unik finansiel rådgivning, baseret på enindgående økonomisk forståelse og global indsigt.

Vores finansielle rådgivere har stor erfaring med eksempelvis økonomisk rådgivning og investeringsforeninger, og de ved, hvordan kundebehov kan omsættes til investeringsstrategier. Det sker på tværs af brancher og geografi og ved at benytte forskellige kapitalstrukturer. 

EMEA-teamet arbejder også naturligt sammen med det globale CBRE-netværk for at sikre kunderne finansiel rådgivning i særklasse og derefter føre strategien ud i livet.  

Vores finansielle rådgivningsydelser dækker tre kerneområder:

  • Virksomhedsfinansiering: Vores finansielle rådgivere sørger for innovative aftaleløsninger, rådgivning om strategisk finansiering samt hjælp til handler. Gennem vores globale netværk kan vores rådgivere hjælpe med alt inden for finansiering. Det kan være rejsning af kapital, gældskonsolidering, analyser og udformning af porteføljer samt særlige finansieringsløsninger til markeder for energi og infrastruktur. 
  • Investeringsrådgivning: Vores team leverer uafhængig og pålidelig finansiel rådgivning, der trækker på CBRE’s særlige indsigt i ejendomsmarkederne. Vores eksperter matcher innovative investeringsløsninger præcist med virksomhedens behov og forretningsmæssige mål. Det gør de med rådgivningsydelser inden for gældsinvesteringer samt direkte og indirekte aktiver.
  • Låneydelser: Vores team leverer også betroede styringsløsninger for udlånere samt et komplet udvalg af låneydelser til ejendomsmarkedet. Uanset om det drejer sig om lånerådgivning, administration eller gældsinddrivelse er vores team klar til at håndtere virksomhedens midler