redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Udlejning af ejendomme

Rådgivning omkring udlejningsejendomme i Danmark
Rådgivning omkring udlejningsejendomme i Danmark. CBREs Investor Leasing Team står for udlejning af erhvervsejendomme og salg af brugerejendomme – inden for kontor, samt industri og logistik.
Rådgivning omkring udlejningsejendomme i Danmark

CBRE's Investor Leasing Team står for udlejning af erhvervsejendomme og salg af brugerejendomme – inden for kontor, samt industri og logistik. Vi hjælper pensionskasser, ejendomsselskaber og andre ejendomsbesiddere med opgaver forbundet med udlejning af erhvervslejemål samt salg af brugerejendomme.

Som Danmarks førende rådgivere kan vi bistå vores kunder gennem hele processen. Fra fastsættelse af lejevilkår, pris, strategi for udlejnings- eller salgsarbejdet, rådgivning af udlejere og ejere i forhold til klargøring af ejendommen, herunder også indretning, drift, lejersammensætning mm. Vi er den faste sparringspartner, når forhandlinger med lejere og købere skal i hus, og når den endelige lejekontrakt eller købsaftale skal underskrives. Og vi ved hvordan man med små ændringer, kan optimere en ejendom, skabe nye rum, tilføre mere liv eller ændre anvendelsesmulighederne for ejendommen.

Med et stort både lokalt og globalt netværk har vi tæt kontakt til både det lokale og internationale marked. Vi er et team af eksperter og har blandt andet et tæt samarbejde med vores research-afdeling. Det betyder, at vi altid er opdaterede på de nyeste markedstendenser. Vi følger markedet tæt og registrerer selv små forandringer i efterspørgslen, således at vi kan rådgive vores kunder bedst muligt. Og vi sætter en ære i altid at være et skridt foran.

CBRE’s investor leasing team består af medarbejdere med mange års erfaring fra branchen. Vi er altid i stand til at tilføre yderligere ressourcer til en sag, hvis vi vurderer, det er fordelagtigt for vores kunder – og vi agerer altid effektivt og hurtigt på kommercielle muligheder i markedet.
  • Fastsættelse af lejevilkår og pris
  • Strategi for udlejnings- eller salgsarbejdet
  • Rådgivning af udlejere og ejere

Erhvervsejendomme til leje

Søg ledige erhvervslejemål

Erhvervsejendomme til salg

Søg vores ledige investeringsejendomme

Kontakt os

Medarbejdere i CBRE Danmark