Medarbejderprofil

Henrik Bonde Vistisen | Global Workplace Solutions

Fra Assignment Coordinator til Account Manager hos GWS

henrik-vistisen-1080x1080

Henrik blev i 2016 virksomhedsoverdraget til CBRE, hvor han fik rollen som Assignment Coordinator. I 2017 blev han Teamleder for det team, som han arbejdede i. Året efter blev Henrik tilbudt en ny udfordring som Site Manager for 3 sites på Vestas-kontrakten, hvor der efterfølgende løbende kom ekstra sites til kontrakten. Da organisationen i 2019 ændrede sig, fik Henrik det operationelle ansvar for alle sites tilknyttet til Vestas-kontrakten og blev i 2021 Account Manager for hele den danske del af kontrakten, som i dag tæller ca. 50 medarbejdere. Han er nu i gang med Diplomuddannelsen i Ledelse.Titel: Account Manager
CBRE'er siden: 2016
Uddannelse: Ejendomsservicetekniker


Hvordan vil du beskrive den overordnede kultur og arbejdsmiljø hos CBRE? 

CBRE er et fælleskab, hvor der vises stor tillid blandt medarbejderen. Alle behandler hinanden med respekt på en afslappet måde. Når man kommer på hovedkontoret, møder man altid ledere og kolleger, der lige skal høre, hvordan det går. Arbejdsmiljøet har høj prioritet, og vi har mange medarbejdere, som har deres daglige arbejdsdag uden for CBRE's egne faciliteter, så det er vigtigt, at rammen for arbejdsmiljøet og sikkerheden er på plads.

Hvad er nogle eksempler på typiske karriereveje og udviklingsmuligheder hos CBRE?

I GWS er den typiske karrierevej planlagt på kontrakten, hvor der laves en udviklingsplan for de kommende talenter. 

Hvordan understøtter CBRE medarbejderes faglige udvikling og fortsatte læring? 

CBRE understøtter deres medarbejders faglige udvikling via både intern oplæring og efteruddannelse. Min udvikling i CBRE har været understøttet af et mentorprogram fra flere ledere i CBRE. Derudover har jeg deltaget i CBRE-uddannelser inden for Kvalitet og Service & Kommunikation samt CBRE's serviceuddannelse. For at udvikle mine lederkompetencer er jeg i øjeblikket i gang med Diplomuddannelsen i Ledelse.

Hvordan prioriterer CBRE diversitet og inklusion i arbejdsmiljøet? 

CBRE har fokus på at træne alle medarbejder om det ansvar, vi som virksomhed har. Det foregår både via online træning og aktiviteter. 

Hvilke teknologiske værktøjer eller platforme bruger CBRE i deres daglige arbejde? 

Vi benytter en del teknologiske platforme i det administrative i form af Økonomisystemer og HR-systemer, der bruges inden for rekruttering og medarbejderudvikling.